Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu iubita lui. Amândoi sunt prezentatori la Antena Stars

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu iubita lui. Amândoi sunt prezentatori la Antena Stars
9

de Roxana Mirea,

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu iubita lui. Este vorba chiar despre una dintre colegele lui de la Antena Stars. Cei doi sunt destul de discreți când vine vorba de viața lor sentimentală. În plus, cântărețul are o relație frumoasă și cu Antonia, fosta lui soție, de dragul copilului pe care îl au împreună.

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu iubita lui, Ștefania Ducă

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu noua iubită, Ștefania Ducă. El prezintă matinalului din timpul săptămâni la Antena Stars, iar ea este prezentatoarea unei emisiuni de weekend la același post TV. Andrei și Ștefania, care sunt împreună de un an, au avut grijă să fie foarte discreți atunci când vine vorba de relația lor.

Weekendul trecut, Andrei Ștefănescu și iubita lui au fugit la mare, la Olimp, pentru a sărbători ziua de naștere a Ștefaniei, care a împlinit 33 de ani.

Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar”, a spus Andrei Ștefănescu, pentru Fanatik.ro, despre relația pe care o are cu iubita lui, Ștefania Ducă, prezentatoarea emisiunii Vedetop de la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a anunțat în 2020 divorțul de Antonia, cei doi având împreună un băiețel în vârstă de cinci ani. Pe de altă parte, Ștefania a avut la rândul ei o relație serioasă cu F. Charm. Aceștia aveau pregătită și nunta, despărțindu-se cu doar câteva luni înainte de marele eveniment.

Andrei-Stefanescu-a-confirmat-relatia-cu-iubita-lui-Stefania-Duca-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă, weekend la mare

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă au fost, în weekend, la mare împreună. Ștefania a împlinit vârsta de 33 de ani și a publicat o serie de fotografii pe Instagram, printre care una și cu Andrei.

„Cea mai frumoasă zi de naștere. Am o mulțime de lucruri pentru care să fiu recunoscătoare. Sunt sănătoasă, fericită și iubită. Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna”, a scris Ștefania pe Instagram.

Cei doi au o relație de un an deja și locuiesc împreună, după cum susțin colegi de-ai lor de la Antena Stars, potrivit sursei menționate anterior. Se pare că motivul pentru care au o relație discretă ar fi reprezentat de dorința cântărețului de la Alb Negru de a se înțelege bine și cu Antonia, fosta lui soție, de dragul copilului pe care îl au împreună.

În anul 2020, Andrei Ștefănescu și Antonia anunțau că au divorțat, însă relația lor a rămas una apropiată.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi, am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact, la mijlocul acestei veri, am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie, am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, anunța Andrei Ștefănescu în 2020.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton