Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, despre iubita lui. Cum s-au cunoscut

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, despre iubita lui. Cum s-au cunoscut
7

de Roxana Mirea,

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, sezonul 9, a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, împreună cu iubita lui. Cei doi au povestit despre relația lor și despre cum s-au cunoscut.

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, despre iubita lui

Andrei Ungureanu a câștigat sezonul 9 iUmor, reușind să-și transforme sindromul pe care îl are într-o autoironie. Acesta suferă de sindromul Tourette. Andrei Ungureanu a mers împreună cu iubita lui în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Căștigătorul de la iUmor pare împlinit și mai fericit ca niciodată în compania iubitei sale. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele sociale și au devnit rapid virali pe TikTok. Andrei a povestit cum s-au cunoscut.

„Mi-a zis să facem un live. Am stat vreo două ore, mi-a pus întrebări, i-am pus și eu. M-a întrebat și ea niște lucruri, dar simple. Am vorbit după pe Instagram. I-am povestit și lui Jannete, eu îi zic tot”, a mărturisit Andrei Ungureanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Andrei-Ungureanu-castigatorul-iUmor-despre-iubita-lui-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A fost o conexiune foarte puternică”

Iubita lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, a povestit și ea cum s-au cunoscut. A dezvăluit că nu îl cunoștea de dinainte de acel live, dar chimia dintre ei s-a produs instantaneu.

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o”, a povestit iubita lui Andrei Ungureanu.

De atunci, relația lor a evoluat, iar acum par fericiți și împliniți împreună.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton