Homepage  / Articole

Andrei Zaharescu, susţinut de copiii săi la „Câştigi…”

Andrei Zaharescu, susţinut de copiii săi la „Câştigi...”

de Redactia Tvmania

După Victor Ciutacu şi Simona Gherghe, a venit rândul unei alte vedete Intact să îşi demonstreze îndemânarea. Andrei Zaharescu va participa marţi, 19 aprilie, la „Câştigi în 60 de secunde”.

Vedeta Antenei 1 nu a venit singur în studioul emisiunii lui Dan Negru, ci însoţit de cei doi copii ai săi cu Andreea Berecleanu. Eva şi Petru sunt cei mai înfocaţi susţinători ai tatălui lor, iar dacă acesta va câştiga, sigur nu îi va lăsa nerecompensaţi!

Prezentatorul Observatorului de la ora 23.00 de pe Antena 1 va trebui să treacă prin mai multe probe. Printre acestea se numără Marele Domino sau Balonul de săpun. La această din urmă probă, concurentul trebuie să direcţioneze, suflând, un balon de săpun printr-un cerc, în mai puţin de 60 de secunde. Dacă a reuşit Andrei Zaharescu să treacă de această proba, descoperiţi marţi, de la 20.20.

Tot marţi, 19 aprilie, veţi vedea printre concurenţi un român venit din Spania pentru a participa la emisiune. Alexandru Stoica, care locuieşte şi munceşte în Spania, a aflat de show-ul de la Antena 1, a încercat câteva probe şi a venit în România cu gândul de a cuceri marele premiu. Dacă reuşeşte sau nu, vedeţi în emisiune de mâine seară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton