Homepage  / Vedete

Andres Garcia (“Cealaltă faţă a Analiei”) divorţează a patra oară

Andres Garcia (“Cealaltă faţă a Analiei”) divorţează a patra oară

de Redactia Tvmania

Se pare că nici o femeie nu a reuşit să-l ţină pentru totdeauna lângă ea pe actorul de telenovele Andres Garcia. Deşi are 72 de ani, Andres a decis să devină din nou burlac şi să divorţeze de Margarita Portillo, după doi ani de căsnicie, anunţă tvnotas.com.

Andres va pune astfel punct celui de-al patrulea mariaj din viaţa sa (el a mai fost căsătorit cu Sandra Vale, Fernanda Ampudia şi Sonia Infante)

“Am început să intrăm în faza aceea în care nu mai există comunicare. Am fost foarte trist o perioadă, însă viaţa merge mai departe. Am avut mai multe probleme în trecut, care nu s-au rezolvat şi s-a umplut paharul”, a declarat Andres. Cei doi s-au despărţit de două luni, el mutându-se din Acapulco, unde locuiau împreună, în Ciudad de Mexico.

Apropiaţii celor doi spun că Andres nu a mai putut suporta crizele de gelozie ale Margaritei (într-o zi ea chiar l-a ameninţat cu un pistol din cauza geloziei) şi că de aceea a decis să pună punct unei relaţii care dura de zece ani. Ei s-au căsătorit în 2011 în cadrul unei ceremonii la care au participat doar şase invitaţi.

Despre Andres (pe care l-aţi văzut ultimă oară jucând în Trupul dorit la Acasă) se spune că deţine mai multe hoteluri în Acapulco, că are 16 copii şi că a scăpat de mai multe ori de moarte (a supravieţuit după ce un elicopter s-a prăbuşit cu el, a scăpat de cancerul la prostată, de o intoxicaţie cu pastile, dar şi de un atac armat în Venezuela, în cadrul căruia 16 gloanţe au nimerit maşina în care se afla, dar nici unul pe el). În urma acestor evenimente, pe bună dreptate, Andres a primit porecla de “răsfăţatul lui Dumnezeu”.

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton