Homepage  / Știri

Andrew Garfield este noul interpret al Omului-păianjen

Andrew Garfield este noul interpret al Omului-păianjen

de Redactia Tvmania

La începutul acestui an, Tobey Maguire (35 de ani) spunea că se retrage din franciza „Omul-păianjen”, invocând neînţelegeri legate de scenariu, iar producătorii tocmai au anunţat că i-au găsit un înlocuitor, relatează people.com

Andrew Garfield (26 de ani) s-a născut în Los Angeles, SUA, dar a crescut în Anglia, şi îl va interpreta pe Peter Parker în a 4-a peliculă a seriei. Actorul a mai jucat în filme ca „Leii mor pentru miei” (2007), „Cealaltă moştenitoare Boleyn” (2008) şi „Dr. Parnassus” (2009).

„Deşi acest nume sună nou pentru mulţi, cei care ştiu rolurile tânărului actor îi înţeleg talentul extraordinar. Este o rară combinaţie de inteligenţă, spirit şi umanitate. Ţineţi minte ce vă spun, îl veţi îndrăgi pe Andrew Garfield în rolul lui Peter Parker”, îl lăuda Mark Webb, regizorul peliculei „Omul-paianjen 4”.

Filmările pentru „Omul-păianjen 4” încep în ultima parte a acestui an, iar pelicula a fost programată pentru lansare în iulie 2012. Acţiunea va fi plasată în perioada în care Peter Parker era adolescent.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton