Homepage  / Cinema / Vedete străine

Andrew Koji li se alătură lui Bill Skarsgård și Samarei Weaving în „Boy Kills World”

Andrew Koji li se alătură lui Bill Skarsgård și Samarei Weaving în „Boy Kills World”

de Andreea Hentea,

Andrew Koji (34 de ani) va juca împreună cu talentații Bill Skarsgård și Samara Weaving în filmul de acțiune „Boy Kills World”, scrie deadline.com. 

Cascadorul și expertul în arte marțiale anglo-japonez Andrew Koji a devenit celebru după aparițiile din serialul Cinemax „Războinicul” / „Warrior” (2019), disponibil încă pe HBO Go, și din filmul „G.I. Joe: Snake Eyes” / „Snake Eyes: G.I. Joe Origins” (2021), intrat astă vară în cinematografele de la noi, în care a jucat alături de Henry Golding, Úrsula Corberó și Samara Weaving.

La vară îl vom vedea și în așteptatul film de acțiune „Bullet Train”, alături de Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johson și Michael Shannon. 

O lume de viziuni bizare

Recent, Andrew Koji li s-a alăturat talentaților Bill Skarsgård („It”, „Castle Rock”) și Samarei Weaving („Hollywood”, „Nouă străini”) în filmul de acțiune cu accente fantastice „Boy Kills World”. Acesta va fi produs de Sam Raimi și Roy Lee și va reprezenta debutul în regie al lui Moritz Mohr. 

Proiectul „Boy Kills World” a fost descris ca o poveste spectaculoasă și originală, plasată într-o realitate distopică trepidantă, care urmărește, de fapt, visele unui adolescent surdomut, cu o imaginație vibrantă.

După ce familia lui este ucisă, el se refugiază în junglă și este antrenat de un șaman misterios să-și reprime viziunile copilărești și să devină o armă nimicitoare. Filmările vor începe în prima parte a acestui an, în Africa de Sud.

Agende încărcate

Bill Skarsgård va mai apărea, alături de Tom Hardy și Tye Sheridan, în filmul de război „The Things They Carried”, ecranizare a cărții lui Tim O’Brien despre un grup de soldați care luptă în Războiul din Vietnam.

Samara Weaving a încheiat filmările la drama „Babylon”, regizată de Damien Chazelle („La La Land”), plasată în epoca de aur a Hollywoodului.

Filmul, care se va lansa în 2023, îi mai are în distribuție pe Brad Pitt, Tobey Maguire, Olivia Wilde, Margot Robbie și Jean Smart.

Samara Weaving a mai jucat, alături de Minnie Driver, Kelvin Harrison Jr. și Lucy Boynton, în drama „Chevalier”, despre fiul unui sclav african care ajunge violonist și compozitor celebru, dar și campion de scrimă, și se îndrăgostește de o femeie nobilă care îi distruge viața.

Printre proiectele tinerei actrițe se numără și „Liz”, viitorul film biografic despre Elizabeth Patterson Bonaparte, o celebritate a secolului al XVIII-lea, fiica unui negustor din Baltimore, care a devenit cumnata împăratului Napoleon Bonaparte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton