Homepage  / Vedete / Vedete străine

Andy Garcia va juca în remake-ul filmului „Tatăl miresei”. Ce am aflat despre noua producție

Andy Garcia va juca în remake-ul filmului „Tatăl miresei”. Ce am aflat despre noua producție

de Redactia Tvmania

Andy Garcia (64 de ani) va fi vedetă și producător executiv al remake-ului americano-cubanez al filmului „Tatăl miresei”, produs de Warner Bros, informează hollywoodreporter.com. 

Noua poveste se va concentra pe o nuntă într-o familie cubano-americană, iar printre producători se va afla compania de producție „Plan B”, a lui Brad Pitt. Regia va fi semnată de Gaz Alazraki („Club de Cuervos”), iar celebrul actor de origine cubaneză Andy Garcia, a cărui filmografie numără peste 100 de titluri, a declarat pentru „Hollywood Reporter”: „Sunt foarte încântat să joc în „Tatăl miresei”, o poveste care a bucurat publicul atât de mulți ani și care va evidenția, de această dată, moștenirea culturală cubaneză. 

Andy Garcia a abordat în cariera sa cele mai diverse roluri, de la celebra trilogie „Nașul” la franciza „Oceans Eleven”, de la drame precum „Când un bărbat iubește o femeie” (1994) la muzicaluri („Mamma Mia! O luăm de la capăt”) sau comedii romantice („Clubul femeilor dezlănțuite”). Actorul mai are în proiect un film biografic intitulat „Hemingway & Fuentes”, despre prietenia dintre Ernest Hemingway și căpitanul de vas Gregorio Fuentes (care va fi interpretat de Andy Garcia), care i-a inspirat marelui scriitor capodopera „Bătrânul și marea”. 

„Tatăl miresei” este cel mai nou film al unei francize extrem de îndrăgite, care a început cu clasicul film omonim din 1950, cu Spencer Tracy și Elizabeth Taylor în rolul părinților unei viitoare mirese, a cărei nuntă îi provoacă mai ales tatălui o avalanșă de îngrijorări și anxietăți. 

O altă versiune de mare succes a fost comedia din 1991, cu Steve Martin și Diane Keaton în rolurile celor doi părinți, regizată de Nancy Meyers. Aceasta a fost, de altfel, evocată într-un moment special găzduit de Netflix America în luna septembrie. Membrii distribuției s-au întâlnit, au revăzut un montaj cu momente memorabile din filmul lui Nancy Meyers și au văzut cum arată casa familiei Banks din film în 2020. Organizat în mijlocul pandemiei, evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri în beneficiul World Central Kitchen.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton