Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angélica Vale s-a întors la Televisa după 11 ani. Aflaţi în ce joacă acum!

Angélica Vale s-a întors la Televisa după 11 ani.  Aflaţi în ce joacă acum!
5

de Redactia Tvmania

La 11 ani de când a jucat în „La fea más bella” (2007), Angélica Vale (42 de ani) s-a întors la compania mexicană Televisa, ea începând de curând filmările la telenovela „Y mañana será otro día”. Acesta e cel mai recent proiect al regizorului Carlos Moreno, care a mai realizat „En nombre del amor”, „Cuando me enamoro” şi „A que no me dejas”.

 

„Cum să zic nu unei comedii romantice în care protagonista e o femeie de 40 de ani. Aceste oferte nu vin în fiecare zi. În plus, lucrez cu Carlos Moreno pe care îl ador de când am colaborat împreună în 1996. Sunt foarte emoţionată şi fericită”, a zis Angélica, citată de peopleenspanol.com.

Angélica Vale îi va da viaţă în noul serial Mónicăi Rojas, o secretară foarte dedicată firmei la care lucrează, Media Link. Ea se îndrăgosteşte de şeful ei, Camilo Sarmiento (Diego Olivera), chiar dacă ştie că iubirea nu îi este împărtăşită, asta pentru că bărbatul are un mariaj fericit cu Diana (Alejandra Barros). Lucurile iau o turnură neaşteptată când Diana află că suferă de o boală gravă şi îi propune Monicăi să-l cucerească pe Camilo.

Telenovela „Y mañana será otro día” va avea premiera în Méxic pe 16 aprilie, iar din distribuţia ei mai fac parte Ana Layevska, Andrea Escalona şi Florencia de Saracho.

Actorul de origine argentiniană Diego Olivera, partenerul Angélicăi, a mai jucat în „Amorcito corazón”, „Până la capătul lumii”, „Corazón que miente”, iar anul trecut a apărut alături de Claudia Álvarez şi Cristián de la Fuente în serialul „En tierras salvajes”. Pentru Ana Layevska rolul din „Y mañana será otro día” este primul pe care l-a acceptat de când a devenit mamă. Mai mult actriţa îşi aduce fetiţa în vârstă de 3 luni pe platourile de filmare, Masha cucerindu-i pe colegii Anei de la prima întâlnire.

Până să revină la Televisa, Angélica Vale a mai lucrat cu Telemundo, anul trecut, ea jucând în telenovela „La Fan”, realizată de această companie. Serialul a avut audienţe mici, iar Telemundo l-a anulat după 54 de episoade, deşi anunţase 114.

 

 

angelica valeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton