Homepage  / Articole

Angelina îşi lansează fiul în lumea filmului

Angelina îşi lansează fiul în lumea filmului

de Redactia Tvmania

Brad Pitt și Angelina Jolie au de îndeplinit o misiune grea. Cel mai mare fiu al lor, Maddox, visează să ajungă mare star de cinema, scrie National Enquirer. El a vrut chiar să apară într-un film al părinţilor lui, dar, până atunci, i se va căuta un scenariu potrivit vârstei lui.

Băiatul, care are doar 10 ani, „trăiește, mănâncă și respiră” filme şi pelicule animate, a spus un apropiat al familiei Jolie-Pitt. El a început să se roage de părinții lui ca să-i obţină un rol pe marele ecran.

Se pare că Brad şi Angie au găsit deja un scenariu potrivit pentru fiul lor, originar din Cambogia. Potrivit sursei citate de revista americană, Angelina trage sforile pentru ca Maddox să primească rolul principal în „Battling Boy”, un film science-fiction, care va fi produs de compania deținută de Brad Pitt- „Plan B”. Maddox s-ar putea apuca de treabă încă de anul viitor, dacă totul merge strună.

„Battling Boy” se bazează pe un film grafic, despre fiul unui zeu, care îşi părăsește căminul din vârf de munte, pentru a se lupta cu monştrii din oraşul Monstropolis.

„Lui Brad i-a plăcut atât de mult proiectul încât a cumpărat cartea cu aproape un an înainte ca ea să ajungă pe rafturile librăriilor. Brad şi Angie cred că Maddox nu numai că se va descurca să joace rolul, dar va face o treabă grozavă”, a spus sursa citată de revista americană.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton