Homepage  / Articole

Angelina Jolie a devenit regizor cu ajutorul copiilor

Angelina Jolie a devenit regizor cu ajutorul copiilor

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie a descoperit că instinctul matern i-a fost de ajutor în timp ce regiza pelicula „In the Land of Blood and Honey”, scrie femalefirst.co.uk. Debutul ei în calitate de regizor a fost precedat de o serie de probleme pe platoul de filmare, unde era nevoită să rezolve problemele multora dintre membrii echipei.

Câștigătoarea premiului Oscar, care are șase copii alături de partenerul ei de viață Brad Pitt (Maddox, 10 ani, Pax, opt ani, Zahara, șase ani, Shiloh, cinci ani și gemenii Knox și Vivienne, trei ani), crede că faptul că este mamă a ajutat-o să organizeze mai bine activitatea pe platourile de filmare.

„Este constant cineva care îți cere un anume lucru, așadar este foarte bine să știi să rezolvi mai multe lucruri deodată, exact așa cum face o mamă. Chiar când vine vorba de niște adulți, tot simți nevoia să îi ajuți pe toți”, a declarat Angelina Jolie.

Actrița de 36 de ani, cunscută pentru rolurile din „Salt” și „Dl și Dna Smith”, a recunoscut că preferă să lucreze în spatele camerei de filmat.

„Mi-a plăcut să văd altă actriță în lumina reflectoarelor și mi-a plăcut să o transform într-un personaj frumos și interesant, să-și arate emoțiile și să le arate oamenilor talentul ei”, a povestit Jolie pentru collider.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton