Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie a mărturisit că două dintre fiicele sale au suferit recent intervenții chirurgicale

Angelina Jolie a mărturisit că două dintre fiicele sale au suferit recent intervenții chirurgicale

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, este mamă a șase copii – Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (11 ani) și Knox (11 ani) – și a publicat un eseu în revista Time cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Actrița a dezvăluit astfel faptul că, în ultimele luni, două dintre fiicele sale au suferit intervenții chirurgicale.


„Am petrecut ultimele două luni trecând prin diverse operații cu fiica mea cea mare și, cu câteva zile în urmă, am văzut-o pe sora ei mai mică suferind o intervenție chirurgicală la nivelul șoldului”, a povestit Jolie. „Ei știu că scriu asta, deoarece le respect intimitatea și am discutat împreună despre acest subiect și m-au încurajat să scriu. Ei înțeleg că a trece prin provocări de ordin medical și a lupta pentru a supraviețui și a se vindeca este un lucru de care trebuie să fie mândri”.

Se pare că actrița a scris eseul chiar din spital, unde se afla alături de fiica ei și a povestit experiența prin care trece aceasta. 

„Fiica mea cea mică a studiat asistentele medicale care se ocupă de sora ei și următoarele dăți a asistat. Am văzut cum fiicele mele au stopat atât de ușor orice și s-au pus una pe cealaltă pe primul loc și cât s-au bucurat că le pot fi de ajutor celor pe care îi iubesc. De asemenea, le-am văzut… cum au făcut față temerilor cu un curaj nebănuit. Toți știm că există un moment în care nimeni altcineva nu ne poate ajuta și tot ceea ce putem face este să închidem ochii și să respirăm”.

Deși a ținut să precizeze și că frații lor „au fost alături de ele” și că „le-au susținut” și „au fost amabili”, actrița a ținut ca eseul ei să se concentreze pe fiicele sale și modul în care acestea s-au ajutat una pe cealaltă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton