Homepage  / Articole

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

de Redactia Tvmania

Brad Pitt a plănuit îndelung cererea în căsătorie, dar așteptarea a meritat. Surse citate de Usmagazine.com spun că Angelina a plâns în momentul în care și-a văzut inelul de logodnă. Merită precizat din start că diamantul are 16 carate și valorează în jur de 500.000 de dolari.

„Angelina a plâns și a zâmbit” atunci când a auzit că este cerută de soție, a spus sursa.

Bucuroși au fost și copiii cuplului, care au sărit să își îmbrățișeze părinții imediat ce au auzit marea veste.

„Angelina a arătat inelul fiecărui copil în parte”, a mai spus sursa, care e convinsă că Angelina se crede deja legată pe viață de viitorul ei soț.

Vacanță de lux înainte de marea nuntă?

La scurt timp după ce s-au logodit, Angelina Jolie și Brad Pitt au plecat într-o vacanță mai mult decât exotică în Insulele Galapagos. Nu va fi însă un sejur liniștit pentru cei doi actori, pentru că îi au alături pe cei șase copii ai lor.

Familia Pitt-Jolie a zburat cu un avion privat până în Baltra, Ecuador, pentru ca mai apoi să se îmbarce pe unul dintre cele mai luxoase yacht-uri din zonă, Reina Silvia.

Logodna a fost ascunsă de ochii presei

Deși nu se știu încă detalii despre locul sau data când va avea loc nunta, se zvonește că Brad i-a oferit inelul de logodnă Angelinei în preajma Crăciunului. Amândoi au horărât însă să țină secret evenimentul pentru a nu umbri marele ei debut în calitate de regizor al filmului „In the Land of Blood and Honey”.

„Ea a fost foarte ocupată cu filmul, dar și din cauza Oscarurilor. A fost îngrijorată că logodna lor va apărea în presă mai mult decât pelicula la care a lucrat”, a spus o sursă citată de dailymail.co.uk.

Citește și:

Cât ar costa o poză de la nunta Jolie-Pitt?

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton