Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară după divorțul de Brad Pitt. Iată declarațiile actriței!

Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară după divorțul de Brad Pitt. Iată declarațiile actriței!

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie (42 de ani) a acordat primul interviu amplu publicației Vanity Fair (actrița este vedeta de pe coperta ediției lunii septembrie), la 10 luni după ce întreaga lume era surprinsă de vestea divorțului dintre ea și Brad Pitt (53 de ani). Aceasta a vorbit pentru prima oară despre divorț, dar și despre noul său rol – cel de mamă singură.

În cadrul interviului, Angelina a explicat ce efecte a avut ruptura de fostul soț asupra familiei, dar și că a dezvoltat două boli despre care nu a spus până acum nimănui: paralizie facială și hipertensiune:

„Pur şi simplu a fost cel mai greu moment, iar acum încă încercăm să ne revenim, toţi facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, a precizat Jolie. „Copiii nu suferă din cauza divorţului, se vindecă de… de anumite lucruri care s-au întâmplat”, a completat aceasta.

Se pare că relația dintre Brad și Angelina a început să se deterioreze în vara anului 2016, când ea regiza în Cambodgia filmul „First They Killed My Father”.

„Lucrurile au devenit urâte… Nu am vrut să folosesc acel cuvânt… lucrurile au devenit dificile“, a mărturisit Jolie.   

Întrebată de relația pe care o are în prezent cu fostul ei soț, Angelina a fost destul de reținută:

„Ne pasă de familia noastră, amândoi luptăm pentru acelaşi scop.“  

Jurnalista care i-a luat interviul a scris însă că în glasul actriței se simțea furie și durere atunci când a fost adus în discuție acest subiect.

„Este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa copiilor”

Despre copiii ei, Angelina are numai cuvinte de laudă:

„Sunt şase persoane înţelepte şi foarte puternice. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoşi. Toţi ne vindecăm de evenimentele care m-au făcut să cer divorţul. Copiii nu suferă din cauza divorţului în sine, ei se vindecă de… de anumite lucruri care s-au întâmplat“.

Printre altele, actrița a spus că a încercat să ascundă suferința pe care a simțit-o în fața copiilor și că și-a dorit ca ei să nu simtă ce a simțit ea atunci când a trecut prin aceeasi situație cu părinții ei:

„Am fost foarte îngrijorată pentru mama mea. Nu vreau acelaşi lucru pentru copiii mei, nu vreau să fie îngrijoraţi din cauza mea. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa copiilor tăi. Ei trebuie să creadă că totul va fi bine, chiar şi atunci când tu nu eşti foarte sigură de acest lucru”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton