Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, acuzată de Brad Pitt că a vândut „în secret” o parte din crama lor din Franța. Motivul răzbunării

Angelina Jolie, acuzată de Brad Pitt că a vândut „în secret" o parte din crama lor din Franța. Motivul răzbunării
6

de Ioana Maria,

Brad Pitt spune că Angelina Jolie a plănuit "în secret" să vândă partea ei din proprietatea lor franceză, Château Miraval, pentru a se răzbuna pe el în timpul luptei lor acerbe pentru custodie.

Potrivit unor documente legale obținute de Page Six, starul din „Bullet Train” susține că el și Jolie au convenit să nu-și vândă niciodată partea lor din proprietatea de 30 de milioane de dolari – pe care au cumpărat-o în 2008 – fără aprobarea celuilalt.

Cu toate acestea, când au divorțat în 2019, Jolie a decis că vrea să renunțe și a început să negocieze ieșirea din afacere. În vara anului 2021, actorul a aflat prin intermediul unui comunicat de presă că actrița din „Maleficent” și-a vândut participația de 50% unui „oligarh rus”, pe care Pitt îl refuzase anterior.

Pitt susține că fosta sa soție este „răzbunătoare” și a „colaborat în secret” cu Yuri Shefler pentru a se asigura că va fi „ținut în întuneric”.

Noile documente pe care Page Six le-a studiat susțin că Angelina Jolie „nu mai dorea să vândă lui Pitt” în „urma hotărârii nefavorabile privind custodia”, prin care acesta a primit custodia comună a celor șase copii ai lor. (Decizia a fost anulată ulterior – n.red).

„Decizia ei de a pune capăt negocierilor cu Brad Pitt a fost intenționată”, se arată în documentul depus la Curtea Superioară din Los Angeles. „Așa cum se va demonstra la proces, acțiunile Angelinei Jolie au fost ilegale, aducându-i grave prejudicii lui Pitt și îmbogățindu-se pe nedrept”.

Nu numai atât, dar actorul crede că fosta sa soție l-a ales în mod special pe oligarhul rus pentru că știa că îi va dăuna afacerii, având în vedere legăturile sale cu Vladimir Putin – mai ales în cotextul războiului din Ucraina.

Brad Pitt skin care range centred around his award-winning South of France vineyardIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce și-a dorit Angelina Jolie să vândă proprietatea din Franța

Un email pe care Angelina Jolie i l-ar fi trimis lui Brad Pitt a fost făcut public de către un utilizator al rețelei TikTok, cunoscut sub numele @magshrts1. Mesajul ar fi fost scris de celebra actriță în ianuarie 2021, după cum a confirmat Entertainment Tonight cu ajutorul unor documente depuse la tribunal.

În acel mesaj trimis lui Brad Pitt, Angelina Jolie explica motivele pentru care își dorește să vândă podgoria de la Miraval.

„Este locul unde ne-am adus gemenii acasă, unde ne-am căsătorit în fața unei plăci ridicată în memoria mamei mele”, a scris Jolie. „Este locul în care ne-am făcut promisiuni și unde am crezut că vom îmbătrâni. Chiar și acum, în timp ce scriu aceste rânduri, nu pot să nu mă abțin să plâng. Îmi voi păstra, însă, amintirile”, a mai spus ea.

De asemenea, actrița a declarat că podgoria „este, în același timp, locul care a însemnat începutul sfârșitului lor ca familie, este o afacere centrată pe alcool.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton