Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie, apariție spectaculoasă la o recepție organizată la Casa Albă. Cine a însoțit-o

Angelina Jolie, apariție spectaculoasă la o recepție organizată la Casa Albă. Cine a însoțit-o
13

de Andra Stana,

Angelina Jolie a participat la un eveniment special la Casa Albă, iar cu această ocazie ea a reușit să atragă privirile tuturor cu ținuta pe care a purtat-o și cu partenerul care a însoțit-o.

Angelina Jolie, ravisantă la brațul fiul ei, Maddox, la Casa Albă

Angelina Jolie s-a numărat printre invitații de onoare la dineul de onoare oferit de președintele american Joe Biden la Casa Albă, miercuri seară. Actrița s-a aflat în centrul atenției la cina elegantă la care oaspeți au fost președintele sud-coreean Yoon Suk Yeol și soția sa, Kim Keon-hee.

La evenimentul de gală organizat la Casa Albă, Angelina Jolie nu a venit singură, ci însoțită de fiul ei, Maddox, în vârstă de 21 de ani. Tânărul a fost adoptat de Jolie din Cambogia în anul 2002 și este familiarizat cu cultura coreeană, după ce a mers la Universitatea Yonsei din Seul, unde a studiat biochimia.

În plus, se pare că fiul Angelinei Jolie ar fi început deja să învețe limba coreeană cât timp s-a aflat la Seul. Cu toate acestea, pandemia l-a obligat să revină în America, de unde și-a continuat studiile în format online. Tânărul a declarat că ceea ce îi place cel mai mult la Seul sunt „oamenii“.

Angelina Jolie, apariție spectaculoasă la o recepție organizată la Casa Albă. Cine a însoțit-oIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

La cina de gală, Jolie a purtat o jachetă Chanel și o rochie crem fluidă, în timp ce Maddox a purtat un costum elegant. Actrița de 47 de ani și-a etalat și noul look cu această ocazie. Angelina are acum șuvițe blonde.

Un mesaj trimis de Angelina Jolie lui Brad Pitt a fost făcut public

Un e-mail pe care Angelina Jolie i l-ar fi trimis lui Brad Pitt a fost făcut public de către un utilizator al rețelei TikTok, cunoscut sub numele @magshrts1. Mesajul ar fi fost scris de celebra actriță în ianuarie 2021.

În mesajul trimis lui Brad Pitt, Angelina Jolie explica motivele pentru care își dorește să vândă podgoria de la Miraval.Este locul unde ne-am adus gemenii acasă, unde ne-am căsătorit”, a scris Jolie. „Este locul în care ne-am făcut promisiuni și unde am crezut că vom îmbătrâni. Chiar și acum, în timp ce scriu aceste rânduri, nu pot să nu mă abțin să plâng. Îmi voi păstra, însă, amintirile”, a mai spus ea.

De asemenea, actrița a declarat că podgoria „este, în același timp, locul care a însemnat începutul sfârșitului lor ca familie.”

Angelina Jolie a mai scris atunci că spera ca Chateau Miraval să fie ceva care să-i țină împreună, dar și-a dat seama că își dorește să stea departe de acel loc. „Am fost șocată de imaginile recente, care au fost lansate pentru a vinde alcoolul. Mi se pare iresponsabil. Nu este ceva ce mi-aș dori să vadă copiii. Mi-au amintit de vremuri dureroase”, a mai explicat ea.

Sursa foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton