Homepage  / Articole

Angelina caută roluri cu ajutorul agenției de talente

Angelina caută roluri cu ajutorul agenției de talente

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie își dorește să joace în filme independente, în care să primească roluri mai mici, scrie hollywood reporter.com. Tocmai de aceea, ea a semnat un contract cu agenția IFA Talent, care o va ajuta să se îndepărteze de rolurile primite în francize sau filme de succes ale studiourilor.

Ultima dată când Jolie a găsit un rol cu ajutorul unei agenții de talente a fost în urmă cu 5 ani. Cu toate astea, contractul nu a durat decât 13 luni, pentru ca ulterior ea să semneze un alt contract. De acea dată, Jolie își dorea să fie reprezentată ca scriitor și regizor, și nu ca actriță.

Sursele citate spun că agenția o va ajuta pe Angelina Jolie, probabil cel mai mare star feminin al prezentului, să găsească roluri în filme independente, de mică anvergură.

Ultimele roluri de succes ale actriței au fost dramele „The Changeling” și „A Mighty Heart”. Pentru primul film, ea a primit o nominalizare la Premiile Oscar.

Urmează debutul regizoral

Peste doar o lună, Angelina Jolie își va face debutul în domeniul regiei de film, o dată cu lansarea peliculei „In the Land of Blood and Honey”, al cărui scenariu a fost scris tot de ea și în care va apărea și Brad Pitt.

Jolie a lucrat în ultimii ani numai pentru filme ale marilor studiouri de film, printre care: „The Tourist”, „Salt”, „Wanted”, dar și-a împrumutat vocea și pentru pelicula „Kung Fu Panda”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton