Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie colaborează cu BBC pentru a crea conținut pentru copii pe tema COVID-19

Angelina Jolie colaborează cu BBC pentru a crea conținut pentru copii pe tema COVID-19

de Redactia Tvmania

Potrivit platformei rte.ie, Angelina Jolie colaborează în prezent cu BBC World Service pentru a crea un program digital special cu informaţii despre coronavirus.

Aceasta consideră că  pandemia de COVID-19 va fi un subiect despre care copiii de acum îşi vor aminti toată viaţa. 

„ Nicio generație de copiii nu a mai lipsit de la şcoală atât de mult din Al Doilea Război Mondial. Acest lucru este ceva ce îşi vor aminti toată viaţa. Modul în care se descurcă cei mici în această perioadă, de la instrumentele şi informaţiile pe care le pot accesa la mijloacele de comunicare,va fi unic pentru generaţia lor”, a declarat actrița.

„My World: Coronavirus” va fi un episod special al seriei ”My World”, un program global, dedicat unui public tânăr, care îşi propune să explice ”poveştile din spatele ştirilor”. Seria este produsă de Angelina Jolie, iar noul episod va fi lansat pe canalul de YouTube BBC My World şi distribuit pe toate platformele BBC.

Jolie colaborează încă de anul trecut cu BBC pentru o emisiune dedicată copiilor. Săptămâna trecută, Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor care ar putea fi afectaţi de pandemia provocată de noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton