Homepage  / Articole

Angelina Jolie: „Cred că voi renunţa la actorie”

Angelina Jolie: "Cred că voi renunţa la actorie"

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie (37) şi-a uimit fanii, după ce, săptămâna trecută, a declarat că îşi plănuieşte retragerea din lumea strălucitoare a Cetăţii Filmului. Motivul? Cei şase copii ai ei încep să aibă nevoie de multă atenţie.

„Cred că voi renunţa la carieră pe măsură ce copiii vor intra în adolescenţă, pentru că vor avea nevoie de mai multă atenţie. Dacă voi renunţa, mă voi simţi foarte bine acasă la mine”, a spus partenera de viaţă a lui Brad Pitt (48).

Deşi a trecut mult, foarte mult timp de la anunţul că s-au logodit, mult aşteptata nuntă a cuplului Brangelina urmează să aibă loc în curând. A spus-o chiar Brad Pitt, în timpul unei discuţii cu presa prilejuite de lansarea filmului său, „Killing Them Softly”.

Se apropie nunta… în sfârşit

„Momentul se apropie. Se va întâmpla în curând. Am o bună presimţire”, a spus actorul de 48 de ani.

Despre nunta cu Angelina, Brad a spus că, în continuare, căsătoria e foarte importantă pentru ei amândoi, cu atât mai mult cu cât „creştem împreună nişte copii”.

Cuplul Brangelina trăieşte o poveste de iubire de şapte ani. Cei doi au împreună şase copii: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax – şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton