Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie dă în judecată FBI-ul folosind anonimatul. Care este motivul

Angelina Jolie dă în judecată FBI-ul folosind anonimatul. Care este motivul

de Cătălina Matei,

La mai bine de 5 ani după ce a fost intentat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt conflictul dintre cei doi încă nu a fost stins. Din contră, lucrurile par să se imflameze după ce actrița din „Maleficent” a stârnit speculații potrivit cărora ar fi dat în judecată FBI-ul. Motivul?

Aceasta, sub protecția anonimatului, dorește să afle de ce agenții FBI au refuzat să-l acuze pe Brad Pitt în legătură cu o altercație pe care acesta a avut-o în 2016 cu fiul ei cel mare, Maddox.

Potrivit PageSix, există deja un proces, intentat de o anonimă, Jane Doe, care susține că biroul de investigații i-a refuzat reclamantei accesul la înregistrările referitoare la o anchetă privind acuzațiile potrivit cărora „soțul de atunci al femeii … a agresat-o fizic și verbal” pe ea și pe copiii lor în timp ce călătoreau cu un avion privat „cu mai mulți ani în urmă”.

Mai precis, în 2016, la scurt timp după ce Angelia Jolie a cerut divorțul, a apărut în spațiul public informația potrivit căreia Brad Pitt a fost investigat de FBI și de serviciile sociale din Los Angeles, în urma unor informații potrivit cărora acesta a devenit „violent verbal și fizic cu copiii săi”. Incidentul a avut loc într-un avion privat care călătorea din Franța în SUA.

Între timp, actorul a fost achitat de anchetatori declarând că nu a comis abuzuri asupra copiilor atunci când a avut loc conflictul dintre el și Maddox, în vârstă de 15 ani la momentul acela.

De asemenea, anonima a depus numeroase cereri pentru o copie a dosarului de investigație al departamentului în speranța de a „înțelege mai bine ancheta FBI și de a obține informațiile necesare în cazul în care copiii ei trebuie să primească îngrijiri medicale și consiliere pentru traume”. Avocata Amanda Kramer, care o reprezintă pe reclamantă, a declarat pentru Politico că aceasta a intentat procesul în mod anonim „pentru a păstra intimitatea familiei”.

Și Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina

Cu aproape două luni în urmă, Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta soție, Angelina Jolie, acuzând-o că și-a vândut ilegal partea din castelul și podgoria lor franceză, Château Miraval. Actorul susține că el și fosta parteneră au convenit ca niciunul să nu își vândă partea din moșie și din via profitabilă fără acordul celeilalte părți. Însă Angelina, a vândut în secret jumătatea ei din cramă unui om de afaceri rus, Yuri Shefler, potrivit Page Six.

Documentele instanței, depuse în februarie la Curtea Superioară din Los Angeles, afirmă: „Jolie a finalizat presupusa vânzare fără știrea lui Pitt, refuzându-i lui Pitt dreptul de consimțământ pe care îl datora acestuia și dreptul de prim refuz pe care entitatea sa comercială îl datora lui.

Și-a vândut acțiunile fiind conștientă că Shefler și afiliații săi vor căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase Pitt și să submineze investiția lui Pitt în Miraval.”

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din regiunea Provența-Alpi-Coasta de Azur din sud-estul Franței. Conacul cu 35 de camere este înconjurat de grădini luxuriante, fântâni, apeducte, un iaz, o capelă și o vie în care Brad Pitt spune că a investit o sumă mare de bani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton