Homepage  / Articole

Angelina Jolie e îngrozită că Brad Pitt o va părăsi!

Angelina Jolie e îngrozită că Brad Pitt o va părăsi!

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie este absolut înspăimântată că nu mai este la fel de frumoasă ca înainte și că iubitul ei Brad Pitt ar putea să găsească pe altcineva. Mai mult, lui Jolie îi este frică de orice actriță tânără care apare la Hollywood.

„Angie- la cei 36 de ani ai săi- pare să treacă prin criza vârstei mijlocii”, a spus o sursă citată de National Enquirer. „Deși milioane de oameni încă o consideră a fi cea mai frumoasă femeie din lume, ea nu se vede în acest mod”, a continuat sursa.

Potrivit acestuia, Angelina a avut mereu probleme în ceea ce privește încrederea în sine, dar acestea s-au înrăutățit o dată cu trecerea anilor. „Angelinei îi vine foarte greu și simte o reală presiune când vine vorba de standardele de frumusețe de la Hollywood, locul unde femeile pur și simplu nu au voie să îmbătrânească”, a spus apropiatul actriței.

Se pare că de fiecare dată când se uită în oglindă, Angelina nu vede decât ridurile de pe fața ei, și tocmai asta o face să fie din ce în ce mai panică la gândul că Brad Pitt și-ar putea căuta o iubită mai tânără.

„Angelina este foarte atentă cu mâinile ei, care au început să se rideze și ele acum că a mai îmbătrânit, și nu le poate ascunde, normal”, a explicat sursa citată de revista americană.

O altă sursă citată de National Enquirer spune că Brad Pitt este mereu înconjurat de femei frumoase, de care Angelina ar vrea să îl ferească. „Actrițele care lucrează cu el și tinerele asistente care aleargă peste tot pe platou au toate în jur de 20 de ani. Este normal ca Angie să se simtă nesigură pe ea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton