Homepage  / Articole

Angelina Jolie e însărcinată din nou?

Angelina Jolie e însărcinată din nou?

de Redactia Tvmania

A fost un început de an aglomerat pentru Brad Pitt. După ce s-a scris că fosta lui soție, Jennifer Aniston, a pierdut o sarcină în timpul căsniciei lor, acum „The National Enquirer” dă drept sigură informația cum că actuala parteneră de viață a actorului este însărcinată în trei luni, cu cel de-al șaptelea copil al cuplului.

„Brad și Angie sunt încântați”, a spus un apropiat al cuplului, citat de revista menționată. „Ei au încercat să conceapă un copil timp de aproape un an. A fost mereu unul dintre țelurile lor acela de a mai avea încă un copil biologic, dar vor să mai și adopte unul. Dar, la cei 36 de ani ai săi, ceasul biologic al lui Angie începuse să ticăie”, a mai spus sursa.

Printre problemele de sănătate care ar fi putut-o împiedica pe Angelina să rămână din nou însărcinată se numără și obsesia ei cu pastilele de slăbit, dar și faptul că trăiește cu doar 600 de calorii zilnic.

Altă revistă, alt punct de vedere

Alte publicații de peste Ocean au scris că, din contră, relația dintre Brad și Angelina scârțâie la început de an. Angelina s-ar fi supărat pe Brad, după ce ar fi aflat că era să aibă un copil cu fosta soție.

„Brad nu-i spune totul lui Angie, cu atât mai puțin atunci când este vorba de Jen”, a spus o sursă citată de revista Star. „Numai gândul la Jennifer o face pe Angie să își piardă uzul rațiunii”, a mai spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton