Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie îi declară război lui Brad Pitt! Vrea să demonstreze că a fost victimă a violenței domestice

Angelina Jolie îi declară război lui Brad Pitt! Vrea să demonstreze că a fost victimă a violenței domestice

de Redactia Tvmania

Dacă până acum discuțiile au mai fost aplanate, Angelina Jolie este decisă să pornească un adevărat război cu fostul său partener, Brad Pitt și e pregătită să lupte cu toate armele pentru a nu împărtăși custodia copiilor cu actorul 

Angelina Jolie este „pregătită să ofere dovada abuzului în familie” în procesul de divorț împotriva fostului Brad Pitt, au afirmat noi rapoarte.

Documentele obținute de The Blast arată că actrița, în vârstă de 45 de ani, a declarat că este dispusă să ofere „dovezi și autoritate” în sprijinul presupusei violențe domestice care a avut loc în timpul căsătoriei de doi ani cu vedeta, în vârstă de 57 de ani.

Cuplul împărtășește are 6 copii, Maddox, 19 ani, Zahara, 16 ani, Pax, 17 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani și elimină aranjamentele financiare în proces. Mai mult, cei doi doresc ca cei mici să declare în fața judecătorilor dacă le va fi permis. 

La scurt timp după ce cuplul a solicitat divorțul în 2016,  Brad a fost anchetat de FBI și de serviciile sociale din LA, pe fondul unor rapoarte că a fost „abuziv verbal și fizic cu copiii săi” într-un avion privat, dar a fost eliberat.

O sursă a declarat pentru MailOnline: „Ea a făcut acuzații similare în trecut, care au fost anchetate de autorități și nu au fost justificate”.

Sursa a adăugat: „Aceasta este ultima încercare tristă și disperată de a avansa o narațiune falsă cu orice preț. Au fost aceleași atacuri repetate în ultimii 4 ani și jumătate și oricine este perceput că stă în cale se poate aștepta să aibă credibilitatea contestată.”

După incidentul din 2016, lui Brad i s-au ridicat acuzațiile de abuz de către Departamentul Județean pentru Servicii pentru Copii și Familii din LA, deoarece s-a confirmat că nu a comis abuzuri asupra copiilor când s-a certat cu Maddox la bordul unui avion privat.

Pe lângă detalierea pretențiilor sale de abuz domestic, documentele arată că instanța solicită permisiunea cuplului pentru ca Shiloh, Knox și Vivienne să depună mărturie. Brad s-a luptat în ultimii ani să obțină custodia comună a copiilor, iar Angelina face orice pentru a-l împiedica să o obțină. 

Listele de martori depuse într-un tribunal din Los Angeles și văzute de DailyMail.com dezvăluie 21 de persoane care vor depune mărturie în lupta legală a vedetelor de film în lupta pentru custodie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton