Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a bătut-o. Actrița a povestit mai multe episoade șocante din căsnicia lor

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a bătut-o. Actrița a povestit mai multe episoade șocante din căsnicia lor
9

de Roxana Mirea,

A trecut mult timp de la despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, însă detalii noi, teribile, din timpul mariajului ies la iveală, în urma unei achete FBI. Celebrul actor i-a spus Angelinei că Maddox, cel mai mare dintre copiii ei, "arată precum criminalii de la Columbine" (liceul unde a avut loc masacrul din 1999, n.r.), totul în fața băiatului. În plus, Pitt i-a mai spus actriței în timpul unei dispute furioase în avionul lor privat că „distruge familia”.

Detalii tulburătoare din mariajul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Vedeta din „Bullet Train”, în vârstă de 58 de ani, a intrat în conflict și cu fiul Angelinei, Maddox, pe care l-ar fi agresat fizic, în timpul presupusei crize de furie la beție, care s-a transformat într-o „bătaie verbală și fizică” între cei doi actori. Între timp, concluziile anchetei, care nu au fost făcute publice în întregime, au sugerat că actorul a făcut mai multe amenințări la adresa Angelinei Jolie și a celor șase copii ai lor în timp ce se aflau la bordul zborului din Franța spre LA, pe 14 septembrie 2016, potrivit Daily Mail.

A fost același zbor în care Jolie ar fi suferit răni în urma unei altercații fizice și i-a dat unui agent ‘o fotografie cu cotul ei în încercarea de a confirma acest lucru’. Pitt neagă toate afirmațiile fostei sale soții.

Ea a susținut că Pitt „a apucat-o de cap”, „a apucat-o de umeri”, a scuturat-o, a împins-o în peretele băii avionului și a strigat la ea: „Distrugi familia asta”. Doi dintre copiii lor minori (ale căror nume au fost redactate în raport) „erau în fața ușii plângând și întrebau: ‘Ești bine, mami? ‘„, a susținut actrița. Pitt ar fi strigat atunci: „Nu, mami nu e bine. Ea distruge această familie. Este nebună”, se arată în raport.

Detalii-uluitoare-din-mariajul-dintre-Brad-Pitt-si-Angelina-Jolie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Brad Pitt ar fi agresat-o fizic și verbal pe Angelina Jolie

Potrivit lui Jolie, acest comentariu l-a determinat pe unul dintre copiii lor să spună: „Nu e vorba de ea, ci de tine”, ceea ce, potrivit acesteia, l-a înfuriat pe Pitt. Actrița a susținut apoi că l-a văzut alergând spre unul dintre copii „ca și cum ar fi vrut să atace”, moment în care a spus că a încercat să îl sugrume pe actor, iar el a încercat să se elibereze aruncându-se înapoi și împingând-o în scaunele din spatele lor.

După ce au ajuns în Los Angeles, cei doi ar fi avut o altercație fizică, iar ea susține că Pitt a împiedicat-o pe ea și pe copii să coboare din avion timp de 20 de minute.

În raportul final al investigației, Departamentul de Servicii pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Pitt, care a recunoscut anterior că are probleme cu alcoolul, nu a abuzat fizic pe niciunul dintre copiii săi. De asemenea, Pitt a fost exonerat de FBI de orice infracțiune.

Patru zile mai târziu, pe 19 septembrie, Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt. Fostul cuplu, care a fost căsătorit timp de aproape cinci ani, a fost de atunci implicat într-o bătălie pentru custodia copiilor lor.

Angelina Jolie s-a simțit ca „un ostatic”

Jolie a spus că a existat o ‘tensiune’ între ea și fostul ei soț, adăugând că acțiunile lui Pitt la bordul avionului privat în 2016 au făcut-o să se simtă ‘ca un ostatic’ la bord, mai arată raportul FBI. Pe tot parcursul zborului, Pitt s-a comportat, de asemenea, ca „un monstru”, potrivit lui Jolie, deoarece se plângea non-stop și țipa la copii. Actrița mai susține că întreaga familie a fost „în stare de șoc” în timpul zborului, adăugând că s-a simțit ca și cum ar fi fost „înghețată, speriată și nu știa ce să facă”.

Actrița susține, de asemenea, că Pitt a vărsat bere pe ea și că a suferit răni la spate și la cot, precum și o rană asemănătoare cu o arsură pe mână. Pitt, pe de altă parte, a suferit doar o „zgârietură” în urma incidentului, despre care celebra actriță a scris că „ar fi putut fi de la ea”.

Brad Pitt nu a fost pus sub acuzare

În aprilie, Jolie a cerut raportul privind ancheta – în mod anonim – pentru a afla de ce Pitt nu a fost niciodată pus sub acuzare. Surse apropiate lui Pitt au declarat că ambele părți au avut același raport de aproape șase ani, adăugând că ea îl folosește pentru o lovitură mediatică. Deși acum sunt divorțați legal, foștii soți sunt implicați într-o luptă acerbă pentru custodia copiilor lor minori.

Pe de altă parte, la începutul acestei săptămâni s-a raportat că Brad Pitt face presiuni pentru a-și vedea cei șase copii cât mai des posibil, în ciuda relației ostile cu fosta soție.

O altă sursă din cadrul Us Weekly a afirmat că el s-a „plâns în privat prietenilor” despre cât de mult a durat bătălia juridică și bănuiește că Angelina „nu va fi niciodată de acord cu custodia comună și va alerga până când copiii vor avea 18 ani”.

El crede că Jolie plănuiește ca, la vârsta adultă, copiii „să nu mai vrea să aibă nimic de-a face” cu tatăl lor – dar, potrivit sursei: „Brad nu va renunța la luptă”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton