Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, în rolul unei celebre soprane. Actrița va juca într-un film biografic despre Maria Callas

Angelina Jolie, în rolul unei celebre soprane. Actrița va juca într-un film biografic despre Maria Callas
10

de Cătălina Matei,

Deși în ultima vreme a lucrat mai mult din spatele camerelor de filmat, ca regizoare, Angelina Jolie va reveni pe marile ecrane într-un rol emblematic: Maria Callas. Actrița în vârstă de 47 de ani o va interpreta pe celebra soprană greacă într-un film biografic, realizat de Pablo Larraín.

După ce a jucat în „The Eternals”, în 2021, iar în ultima vreme s-a dedicat producției „Without Blood” din postura de regizoare, Angelina Jolie o o va interpreta pe Maria Callas într-un film biografic despre soprana greacă. Pelicula va fi realizată de Pablo Larraín, nominalizat la Oscar pentru „No” în 2013.

Filmul biografic este intitulat „Maria”, iar scenariul îi aparține lui Stevan Knight, cel care a semnat și povestea din „Peaky Blinders”, informează The Hollywood Reporter. Potrivit sinopsisului, filmul biografic în care Angelina Jolie va avea rolul principal prezintă „povestea tumultuoasă, frumoasă şi tragică a vieţii celei mai mari cântăreţe de operă din lume, reconstituită în timpul ultimelor ei zile la Paris în anii 1970”.

Îmi iau foarte în serios responsabilitatea de a aduce viaţa şi moştenirea Mariei pe ecran. Voi face tot ce pot pentru a face faţă acestei provocări„, a declarat Angelina Jolie pentru The Hollywood Reporter.

A avea şansa de a combina două dintre cele mai personale pasiuni ale mele, cinema-ul şi opera, este un vis aşteptat de mult timp. Şi să-l fac cu Agelina, o artistă extrem de curajoasă şi curioasă, este o oportunitate fascinantă. Un adevărat cadou”, a declarat realizatorul Pablo Larraín pentru acceași publicație menționată mai sus.

Maria Callas este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de operă ale secolului al XX-lea. Născută la Manhattan în 1923, ea s-a pregătit în domeniul operei în Grecia la vârsta de 13 ani, înainte de a se stabili în Italia.

Pe parcursul vieții sale, soprana a trebuit să facă faţă miopiei care a lăsat-o aproape oarbă şi multiple scandaluri care i-au zdruncinat atât viaţa personală, cât şi cea profesională: rivalitatea ei cu cântăreaţa de operă italiană Renata Tebaldi sau aventura cu Aristotel Onassis – care s-a căsătorit ulterior cu Jacqueline Kennedy.

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În prezent, Angelina Jolie lucrează în prezent la post-producţia celui de-al cincilea film al său ca regizor, „Without Blood”, cu Salma Hayek şi Demian Bichir în rolurile principale. Pelicula este prima producție din cadrul unui nou contract pe trei ani pe care actrița l-a semnat cu cei de la Fremantle.

Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt extrem de clare și stabile, pe plan personal scandalul dintre actrița în vârstă de 47 de ani și fostul ei soț pare a nu se mai termina. De curând, a fost făcut public un email pe care Angelina Jolie i l-ar fi trimis lui Brad Pitt, în timpul luptei pentru custodia copiilor și pentru Chateau Miraval. În acel mesaj, actrița explică de ce și-a dorit să vândă proprietatea din Franța.

Mesajul ar fi fost scris de celebra actriță în ianuarie 2021, după cum a confirmat Entertainment Tonight cu ajutorul unor documente depuse la tribunal, scrie filmnow.ro.

În acel mesaj trimis lui Brad Pitt, Angelina Jolie explica motivele pentru care își dorește să vândă podgoria de la Miraval.

Este locul unde ne-am adus gemenii acasă, unde ne-am căsătorit în fața unei plăci ridicată în memoria mamei mele”, a scris Jolie.

Am fost șocată de imaginile recente, care au fost lansate pentru a vinde alcoolul. Mi se pare iresponsabil și nu este ceva ce mi-aș dori să vadă copiii. Mi-au amintit de vremuri dureroase”, a mai explicat Angelina Jolie, mărturisind, de asemenea, că nu își dorește să fie implicată într-o afacere centrată pe alcool, mai ales că abuzul de alcool i-a afectat familia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton