Homepage  / Știri / Vedete străine

Vizită cu peripeții pentru Angelina Jolie în Ucraina. Actrița a fost evacuată într-un adăpost antiaerian

Vizită cu peripeții pentru Angelina Jolie în Ucraina. Actrița a fost evacuată într-un adăpost antiaerian

de Cătălina Matei,

Vizită cu peripeții pentru Angelina Jolie în Ucraina. Actrița a fost evacuată într-un adăpost antiaerian

Aflată în Ucraina ca ambasador ONU, Angelina Jolie a avut parte de o evacuare de urgență în timpul vizitei sale în orașul Liov, afectat de invazia rușilor. La scurt timp după ce au pornit sirenele, care anunță raidurile aeriene, actrița a fost condusă către un adăpost antiaerian.

Angelina Jolie / Credit line: Profimedia

De câteva zile, Angelina Jolie se află în Ucraina și vizitează orașele afectate de invazia rușilor, în calitate de ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați. Actrița a fost văzut sâmbătă întâi într-o cafenea din Liov, unde a stat puțin de vorbă cu cei din jur. A vizitat apoi mai mulţi copii ucraineni internați într-un spital din oraș, a discutat cu voluntarii și oficialii care îi ajută și și-a găsit timp să facă și câteva poze cu fanii.

Ieri, în timpul unei alte vizite, s-au auzit sirenele care  anunță raidurile aeriene, moment în care Angelina a fost condusă de urgență spre un adăpost antiaerian. În ciuda tensiunii momentului, actrița le-a făcut cu mâna fanilor și le-a zâmbit.

În video-ul preluat de mai toate televiziunile și publicațiile internaționale, în timp ce alarmele antiaeriene sunau insistent, Angelina Jolie este întrebată dacă îi este frică, iar cineva din staff-ul ei răspunde că nu, că este în regulă.

Vizita sa în Ucraina reprezintă un mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean și nu se știe, momentan, dacă Angelina Jolie se va întâlni și cu președintele Volodimir Zelenski.

Implicată în ajutorarea refugiaților din Ucraina

Încă de la începutul războiului din Ucraina, Angelina Jolie s-a implicat activ în conștientizarea situației refugiaților și în strângerea de donații. De altfel, la sfârșitul lui martie, actrița a fost în vizită la Spitalul de pediatrie Bambino Gesu, aflat chiar lângă Vatican, în Roma. Angelina a petrecut timp cu copiii refugiați din Ucraina internați acolo, unii dintre ei cu boli grave, și a stat de vorbă și cu doctorii și asistentele care au grijă de micuți.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton