Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie mărturisește că școala făcută acasă este mai mult o „provocare” pentru părinți decât pentru copiii lor

Angelina Jolie mărturisește că școala făcută acasă este mai mult o „provocare” pentru părinți decât pentru copiii lor

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie a scris din nou pentru revista Time câteva mărturisiri despre viața în carantină alături de cei șase copiii pe care îi are cu Brad Pitt - Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara în vârstă de 15 ani, Shiloh în vârstă de 13 ani și 11 ani gemenii Knox și Vivienne - și recunoaște că această excperiență poate fi grea pentru mămici și tătici.

 

 „Suntem cu toți închiși, însă suntem bine … Ei bine, cele două lucruri care îi afectează pe copii, din punctul meu de vedere, cel mai mult în afara școlii sunt, desigur, educația și provocările acesteia – eu știu că părinții din toată țara sunt provocați cu școala acasă și poate este o provocare mult mai mare pentru părinți decât pentru copii”

 

Actrița a dorit să aducă în atenția publicului și conștientizarea cu privire la violența domestică cu care s-ar putea confrunta multe femei în aceste vremuri. 

„Nesiguranța alimentară este cea care afectează 11 milioane de copii,nesiguranța alimentară severă … și violența domestică și abuzul … Știm că violența în familie este în creștere în toată lumea, datorită rapoartelor. Interiorul căminului poate fi cel mai periculos loc din lume pentru mulți oameni în acest moment. Nu ar trebui să avem niciodată copii în întreaga lume atât de vulnerabili. Nu ar trebui să fim niciodată în acea stare … Aceasta timpul pentru schimbări mari în întreaga lume. ”

Actrița în vârstă de 44 de ani încă mai crede în „umanitate”.

„Cred în umanitate. Am speranță. Cred că nu ne putem permite să nu avem speranță. Atâta timp cât oamenii sunt conștienți de cum pot ajuta și ce să pot să facă”

 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton