Homepage  / Articole

Angelina Jolie: Nici însărcinată, nici mireasă

Angelina Jolie: Nici însărcinată, nici mireasă

de Redactia Tvmania

Vorbeşte rar şi puţin şi doar când are ceva de promovat (acum e vorba de primul său film ca regizor, „In the Land of Blood and Honey”). De data aceasta, informează people.com, frumoasa Angelina a stat de vorbă cu jurnaliştii de la „Vanity Fair”. Drept răsplată, aceştia au pus-o pe coperta ediţiei americane de octombrie.

„Nu sunt însărcinată. Nu sunt implicată în vreun proces de adopţie în acest moment”, a declarat pentru „Vanity Fair” actriţa, una dintre femeile cele mai urmărite ale planetei, sursă inepuizabilă de bârfe şi zvonuri.

Şi nici de vreo nuntă secretă – de care se vorbea la un moment dat insistent în presa occidentală –  cu partenerul ei de ani buni, Brad Pitt, nu e vorba.

După clarificarea acestor aspecte legate de viaţa personală, Angelina a vorbit despre profesie şi despre ultima ei realizare, filmul „In the Land of Blood and Honey”, căruia i-a fost scenaristă şi regizoare, o premieră în cariera sa de până acum.

Pelicula va fi lansată în SUA decembrie anul acesta, a fost filmată în Sarajevo şi în Ungaria şi spune o tulburătoare poveste de dragoste plasată în anii ’90 în Bosnia răvăşită de războiul civil.

Pentru „Vanity Fair”, Angelina povesteşte că a scris scenariul filmului în două zile, timp în care era bolnavă de gripă şi a fost nevoită să stea departe de cei şase copii pe care îi creşte cu Brad Pitt.

„A trebuit să intru în carantină pentru două zile de dragul copiilor. Stăteam în mansarda unei case din Franţa. Eram izolată şi mă învârteam fără rost prin cameră. Nu mă uit la televizor şi nici nu citeam vreo carte atunci. Aşa că am început să scriu. Am început şi nu m-am oprit decât la sfârşit”, a declarat Jolie pentru „Vanity Fair”, citată de people.com.

„Coşmarul” Angelina

De-a lungul întregului proces, Angelina a fost încurajată de Brad Pitt. Actriţa recunoaşte că nu i-au picat bine unele observaţii ale partenerului său şi că l-a contrazis pe alocuri.

Pe de altă parte, nu s-a sfiit să declare că Brad o consideră un viitor coşmar pentru regizori.

„Brad crede că voi deveni un coşmar. Am avut aşa o experienţă frumoasă făcând filmul ăsta, încât crede că nu voi mai avea răbdare cu regizorii cu care voi lucra ca actriţă – ceea ce e, de fapt, deja adevărat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton