Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie nu a fost pregătită să filmeze „Maleficent: Mistress of Evil”: „Nu mă simțeam puternică”

Angelina Jolie nu a fost pregătită să filmeze „Maleficent: Mistress of Evil”: „Nu mă simțeam puternică”

de Redactia Tvmania

Aflată în plin turneu de promovare a animației „Maleficent 2”, primul ei film după o pauză de patru ani, actrița Angelina Jolie a povestit că a avut nevoie de ceva timp până stăpână pe sine, după perioada turbulentă marcată de divorțul ei de Brad Pitt, de care s-a despărțit în toamna lui 2016.

 „A fost o perioadă grea. Veneam după câțiva ani dificili și nu mă simțeam prea puternică. De fapt, mă simțeam chiar dărâmată. A durat o perioadă până am resimțit puterea personajului Maleficent”, s-a confesat starul de 44 de ani”. Declarația vine să completeze alte dezvăluiri recente în care Angelina spunea că se află într-o perioadă de tranziției, în care încearcă să se regăsească. „M-am pierdut pe mine un pic. Cred că s-a întâmplat când relația mea cu Brad a ajuns la final, la începutul despărțirii noastre. A fost un moment complicat, nu mă mai recunoșteam, când mă simțeam mică și insignifiantă”, a spus ea, citată de publicația USA Today. 

Angelina a dorit să aducă în partea a doua a peliculei și o mică schimbare de look personajului său, Potrivit regizorului cei doi au stat „ore în șir” să dezbată culoarea rujului pe care Angelina dorea să îl poarte. 

„În prima parte am simțit că buzele mele aveau o culoare prea intensă”, a declarat actrița pentru aceeași publicație. „Am dorit să le facem să pară puțin mai naturale, cu un subton rece și o nuanță mai închisă – dar să le păstrăm roșii, roșii roșii!”. 

Credit foto: Disney via AP

Credit foto: Disney via AP

 

Deși, legal, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt singuri, divorțul nu a fost finalizat, chiar dacă cei doi au depus actele încă din 2016. Principalul motiv îl constituie, așa cum era și de așteptat, banii.

 Potrivit unor documente oficiale obținute de publicația The Blast, cuplul „cere mai mult timp’ pentru a ajunge la un consens cu privire la modul în care să își împartă averile. Conform unor surse, Jolie ar avea o avere de 100 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt, 300 milioane de dolari. Pitt a fost cel care a solicitat ca discuțiile să continue cu un judecător privat, lucru aprobat de tribunalul din Los Angeles, cu o singură condiție: cuplul să achite salariul judecătorului.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton