Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie, rugăminte pentru fani, la 15 ani de la moartea mamei sale. „Vă rog să vă faceți timp”

Angelina Jolie, rugăminte pentru fani, la 15 ani de la moartea mamei sale. „Vă rog să vă faceți timp”
10

de Andra Stana,

Angelina Jolie a scris un mesaj emoționant în ziua în care se împlineau 15 ani de când mama ei s-a stins din viață. Marcheline Bertrand a pierdut lupta cu cancerul în 2007, la vârsta de 56 de ani. Acum, actrița a vrut să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește această boală cumplită.

Angelina Jolie, mesaj emoționant la 15 ani de la moartea mamei sale

Angelina Jolie le îndeamnă pe femei să fie atente la sănătatea lor. Actrița a publicat un mesaj special cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului ovarian, scrie People.

Luni, actrița în vârstă de 47 de ani a distribuit pe Instagram o fotografie veche cu ea și mama ei, reflectând asupra luptei de zece ani pe care mama ei a dus-o cu cancerul de sân și ovarian înainte de a muri.

Mâine ar fi fost cea de-a 73-a aniversare a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian”, a scris ea. În iunie, voi fi la o lună distanță de vârsta la care a fost diagnosticată. Am făcut operații preventive pentru a încerca să diminuez șansele, dar continui să fac controale.

În imaginea de pe Instagram, Jolie avea părul mai blond, purta o rochie albă de vară și o pălărie de paie.

Mama mea îl iubea pe Hendrix. Și își semna mereu scrisorile cu Kiss the Sky (Sărut cerul, n.r.). A căpătat un nou sens după ce a murit”, a continuat Jolie. „Trimit iubirea mea celor care au pierdut și ei persoane dragi și puterea mea celor care se luptă în acest moment pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc.”

Actrița le-a încurajat pe femei să își facă controalele de sănătate la timp.

Vă rog să vă faceți timp să aveți grijă de voi și să mergeți la mamografii și analize de sânge sau ecografii, în special dacă aveți cazuri de cancer în familie”, a încheiat ea.

Jolie a suferit o dublă mastectomie. „Să fiu aici pentru ei”

În 2019, Jolie s-a destăinuit într-un eseu emoționant pentru Time despre procedurile sale preventive după tragedia pierderii mamei sale din cauza cancerului.

Simt că am făcut alegerile corecte pentru a-mi îmbunătăți șansele de a fi aici pentru a-mi vedea copiii devenind adulți și de a-mi întâlni nepoții”, a scris Jolie despre decizia ei de a face o dublă mastectomie preventivă și, ulterior, de a-și îndepărta ovarele și trompele uterine. „Speranța mea este să le ofer cât mai mulți ani din viața lor și să fiu aici pentru ei”.

Angelina Jolie, rugăminte pentru fanii ei, la 15 ani de la moartea mamei saleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am trăit mai bine de un deceniu fără mamă”

Actrița din „Maleficent” este mamă pentru cei șase copii pe care îi are cu fostul soț Brad Pitt: Maddox, 21 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 16 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 14 ani.

Am trăit mai bine de un deceniu fără mamă. Și-a întâlnit doar câțiva dintre nepoți și de multe ori era prea bolnavă pentru a se juca cu ei”, a continuat Jolie la vremea respectivă. „Mama mea s-a luptat cu boala timp de un deceniu și a ajuns până la 50 de ani. Bunica mea a murit la 40 de ani. Sper ca alegerile mele să îmi permită să trăiesc ceva mai mult.

Mama lui Jolie a murit de cancer mamar și ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani. De asemenea, Jolie și-a pierdut mătușa din cauza cumplitei boli în 2013, în același an în care actrița a decis să își facă dublă mastectomie – o decizie la care a ajuns după ce testele genetice au arătat că era purtătoare a genei BRCA1 mutantă, ceea ce o predispune la posibilitatea de a dezvolta cancer de sân.

„Cum mă simt în legătură cu cicatricile fizice pe care le port”

Doi ani mai târziu, teama de a fi diagnosticată cu cancer ovarian a determinat-o pe Jolie să își îndepărteze și ovarele și trompele uterine.

Oamenii mă întreabă, de asemenea, cum mă simt în legătură cu cicatricile fizice pe care le port”, a scris Jolie. „Cred că cicatricile noastre ne amintesc de ceea ce am depășit. Ele fac parte din ceea ce ne face unici pe fiecare dintre noi. Această diversitate este unul dintre lucrurile cele mai frumoase ale existenței umane.

Ea a adăugat, totuși, că „cele mai greu de purtat cicatrici sunt adesea invizibile, cicatricile din minte”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton