Homepage  / Știri

Angelina Jolie s-a certat cu Brad Pitt din cauza serialului „Elementary”

Angelina Jolie s-a certat cu Brad Pitt din cauza serialului „Elementary”

de Redactia Tvmania

Actriţa Angelina Jolie (37 de ani) l-a supărat foc pe logodnicul ei, Brad Pitt (48 de ani), pentru că a făcut o pasiune pentru serialul „Elementary”  (care începe şi noi la AXN, joi, 15 noiembrie), în care fostul ei soţ – Jonny Lee Miller – deţine rolul principal.

Angie îşi înregistrează cu fidelitate episoadele producţiei (care este difuzată şi la noi de AXN din 15 noiembrie), iar Brad e gelos, scrie „The National Enquirer”.

Cearta a început după ce actriţa a văzut primul episod, motivând că dorea „să vadă cât a îmbătrânit Jonny şi cât de prost joacă”, asigurându-l că serialul este slab, a explicat o sursă apropiată pentru publicaţia amintită. Dar, ulterior, Brad a aflat că viitoarea lui soţie a înregistrat pe ascuns episoadele şi le urmărea când el nu era acasă.

„Ce e şi mai rău e că şi copiii lor se uitau la serial! Zahara şi Shiloh sunt îndrăgostite de Jonny, iar băieţii cred că serialul e foarte bun. Evident, când Brad a aflat că cei mici sunt fani ai show-ului, s-a enervat şi mai tare!”, a completat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton