Homepage  / Articole

Angelina Jolie se topeşte pe picioare

Angelina Jolie se topeşte pe picioare

de Redactia Tvmania

Niciodată n-a fost mai slabă Angelina! Actriţa cu forme altădată voluptoase a ajuns să cântărească nici 45 de kilograme, ceea ce îl scoate din minţi pe partenerul ei, Brad Pitt.

Apariţia pe covorul roşu de la Cannes, la mijlocului lui mai, a celui mai vânat cuplu din lume a stârnit rumoare, dar nu neapărat în sensul bun. Deşi impecabil îmbrăcată, ca de obicei, Angelina Jolie a atras atenţia mai ales din cauza braţelor fragile şi picioarelor descărnate, vizibile datorită croielii rochiei.

Iar acum, la nici o lună de la eveniment, tabloidele de pe Ocean confirmă o supoziţie ivită în mintea tuturor: Angelina ar suferi de o boală de nutriţie.

„Angelina se topeşte pe picioare şi este înfiorător să vezi aşa ceva. Mănâncă foarte puţin şi niciodată n-a fost atât de slabă”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Brad Pitt, partenerul şi tatăl copiilor actriţei, este de-a dreptul îngrozit. Mai ales că Angelina se încăpăţânează să ignore toate rugăminţile lui şi pe cele ale familiei, de a mânca mai mult şi de a trece la un stil de viaţă mai sănătos.

Stresul ar fi de vină în primul rând pentru starea Angelinei – actriţa jonglează cu obligaţiile familiale (nu e uşor să ai 6 copii mici!), cu proiectele cinematografice, dar şi cu angajamentele caritabile.

„Trăieşte sub o presiune imensă zilele astea şi, când e stresată, îşi pierde complet apetitul”, a precizat o sursă pentru tabloidul american mai sus amintit. „Nici nu prea poate să doarmă, aşa că ajunge să trăiască doar cu cafea neagră.”

În al doilea rând, Jolie ar fi îngrozită că îmbătrâneşte şi consideră că arată cel mai bine atunci când e slabă. Şi nimeni, nici măcar Brad, nu o poate convinge că nu e deloc aşa!

Disperat, actorul ar fi organizat – informaţiile vin dinspre alt tabloid american, „Star” – o adevărată intervenţie din partea familiei.

Cum rezultatele se lasă însă aşteptate, din cauza încăpăţânării iubitei sale, Pitt a ajuns să lase mâncare prin toată casă, în speranţa că Angelina vă ceda până la urmă ispitei de a ronţăi ceva!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton