Homepage  / Articole

Angelina Jolie, sexy și rea doar lângă Brad Pitt

Angelina Jolie, sexy și rea doar lângă Brad Pitt

de Redactia Tvmania

Actrița de 36 de ani, care de obicei nu răspunde provocării de a vorbi despre trecutul ei de „fată rea a Hollywood-ului”, a acordat un astfel de  interviu postului american CBS, scrie dailymail.co.uk.

Jolie a recunoscut că a avut parte de o viață palpitantă, dar că acum partea rea și sexy a personalității ei îi este rezervată doar lui Brad Pitt.

„Sunt în continuare o fată rea. Încă am acea parte în mine, doar că acum îi aparține lui Brad. Sau aventurilor noastre”, a spus actrița.

Deși nu a vrut să dea multe detalii despre „anii sălbatici” din tinerețea ei, Jolie a spus că:

„Am traversat perioade cât se poate de grele, dar le-am depășit. Nu am murit când eram tânără. Dintr-o mulțime de motive, eu n-ar fi trebuit să mă mai aflu acum aici”, a declarat Angelina Jolie, care a recunoscut că a primit multe șanse în viață, de care a „făcut prea mult exces”.

Angelina, norocoasă că este în viață

„Sunt foarte norocoasă. Sunt alți artiști și oameni care nu au supraviețuit anumitor evenimente”, a spus Angelina Jolie, care a amintit și despre momentul în care trăia o poveste de iubire alături de o altă femeie, Jenny Shimizu:

„Probabil că m-aș fi măritat cu Jenny dacă nu m-aș fi măritat între timp cu primul meu soț (Jonny Lee Miller, n.r.)”, a precizat Jolie.

Deși acum trăiește o viață liniștită alături de Brad Pitt și cei șase copii ai lor, cu siguranță că sărutul pasional dat fratelui său în anul 2000 sau faptul că a purtat, într-o vreme, un recipient cu sângele fostului soț Billy Bob Thornton nu vor fi uitate prea curând.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton