Homepage  / Ultimul număr

Angelina şi Brad au făcut paradă cu iubirea lor la premiera “Salt”

Angelina şi Brad au făcut paradă cu iubirea lor la premiera “Salt”

de Redactia Tvmania

Niciodată nu ne săturăm de ştiri despre Angelina Jolie şi Brad Pitt, iar lansarea peliculei „Salt” a fost o ocazie numai bună pentru tot felul de bârfe şi ştiri despre celebrul cuplu.

Angelina Jolie (35 de ani) şi Brad Pitt (46 de ani) nu au mai apărut împreună pe covorul roşu de un an şi ceva. De la Cannes au lipsit, Angie a filmat singură prin Italia (pentru „The Tourist”, cu Johnny Depp), Brad şi-a cultivat o barbă monstruoasă care ne-a făcut să credem că s-a urâţit de tot, iar ştirile despre cei doi au cam lipsit.

Situaţia aceasta albastră tocmai a devenit roz, o dată cu lansarea celui mai recent film al actriţei, „Salt”: cum pelicula nu are mare lucru de capul ei (e un film de acţiune clasic, cu urmăriri şi împuşcături) şi la box-office rămâne campion mult-lăudatul „Inception”/„Începutul” (cu Leonardo DiCaprio), „Salt” este o ocazie bună pentru declaraţii despre familie, ştiri de tot felul şi mult-aşteptata apariţie pe covorul roşu a cuplului-minune.

Frumoşii Brad (proaspăt ras, tuns şi frezat pentru un rol şi arătând ca acum zece ani) şi Angelina (impecabilă, dar cam slabă) au făcut parada dragostei la premiera din Los Angeles a peliculei, unde actriţa s-a pozat cam 20 de minute cu fanii.

Angie, de obicei retrasă şi deloc vorbăreaţă când vine vorba despre viaţa ei privată, şi-a îndeplinit cu diligenţă obligaţiile de promovare ale filmului (mergând în Rusia şi Japonia).

Nu s-a ferit să povestească presei, în diverse interviuri, ce mai fac cei şase copii (Maddox – 9 ani, Pax – 6 ani, Zahara – 5 ani,  Shiloh – 4 ani şi gemenii Knox şi Viviene – doi ani), cum a fost la filmări, că se simte deja căsătorită cu Brad, că nu vor să mai adopte deocamdată şi nici nu este însărcinată.

Cine e Salt?

Evelyn Salt (Angelina Jolie, care a primit 20 de milioane de dolari pentru rol) este căsătorită de doi ani cu Mike (August Diehl) şi a lăsat în urmă viaţa de agent CIA.

Dar când este acuzată că ar fi spion pentru guvernul rus şi mentorul ei, Ted Winter (Liev Schreiber), nu o poate ajuta cu nimic, Salt decide să-şi facă singură dreptate. Pe urmele ei pornesc suspiciosul agent CIA Peabody (Chiwetel Ejiofor) şi serviciile secrete americane, iar eroina noastră descoperă că trebuie să-şi salveze nu numai propria piele, ci şi pe preşedintele Statelor Unite, împotriva căruia a fost organizat un complot de amploare.

Deşi nu aduce nimic original (câte filme despre tensiunile rămase în urma Războiul Rece aţi văzut?), spun criticii, scenariul este compus ca un montagnes russes, ţinându-te în priză la cinematograf şi, la ieşire, nu vei spune hotârăt „Ce pierdere de bani!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton