Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie și Brad Pitt, reuniune de familie la Roma. Cei doi încă se judecă la tribunal

Angelina Jolie și Brad Pitt, reuniune de familie la Roma. Cei doi încă se judecă la tribunal

de Cătălina Matei,

În ciuda procesului aflat încă în desfășurare între cei doi foști soți, Angelina Jolie și Brad Pitt par a fi lăsat deoparte conflictele lor, cel puțin pentru o perioadă. De dragul copiilor, actorul din „Troia” a zburat la Roma pentru a fi alături de gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline care au împlinit de curând 14 ani.

De ceva vreme, Angelina Jolie se află la Roma, unde au loc filmările pentru „Without Blood”, pe care o și regizează de altfel. O parte dintre copii o însoțesc, iar de curând au avut parte și de o aniversare specială. Gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline au împlinit pe 12 iulie vârsta de 14 ani. Iar la aniversare a fost prezent și tatăl lor, actorul Brad Pitt.

Cei doi au acceptat să lase deoparte confictele, cel puțin pentru o perioadă, și să fie alături de copiii lor, dar tot nu-și vorbesc. Astfel, potrivit celor de la HollywoodLife, Brad Pitt a zburat la Roma zilele trecute. El a fost surprins pe aeroportul Ciampino din Roma împreună cu chitara sa, pe care a adus-o cu el.

Rome, ITALY – Brad Pitt / Credit line: Profimedia

„Angelina e foarte prinsă la filmările pentru Without Blood și s-a bucurat enorm că Brad a putut să vină la Roma să vadă copiii și să fie acolo de ziua lui Knox și Vivienne; înseamnă foarte mult pentru ea că el a făcut călătoria”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru publicația amintită mai sus.

„Actrița ține enorm la timpul petrecut de copiii săi cu tatăl lor, mai ales când e vorba de ocazii speciale, cum ar fi aniversările”, a continuat sursa. „Acum era stresată din cauza timpului, căci nu poate sta mult cu copiii, așa că i s-a luat o povară de pe umeri când Brad a ajuns. Îi este foarte recunoscătoare pentru gest”, a mai explicat aceasta.

Deși Brad Pitt s-a alăturat familiei, acesta nu comunică direct cu fosta soție. Cel puțin așa susține aceeași sursă menționată mai sus: „Nu comunică decât prin terți, căci încă se judecă la tribunal”.

Brad Pitt, Credit line: Profimedia

Angelina și Shiloh, ieșire mamă-fiică la un concert

Deși are un program foarte încărcat impus de filmările pentru noul său film, „Without Blood”, Angelina Jolie le acordă timp special și copiilor. Astfel, weekend-ul trecut, actrița a fost surprinsă alături de Shiloh, prima sa fiică biologică, în vârstă de 16 ani, la concertul trupei Måneskin la Roma.

Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt, Credit line: Profimedia

Cele două s-au distrat de minune, după cum reiese de un video postat pe Twitter de către un fan.

Shiloh este pasionată de muzică, dar mai ales de dans. După ce ani buni a apărut doar în haine băiețești și afișând gesturi masculine, prima fiică biologică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a surprins prin feminitate și multă grație. Cel puțin așa reiese din mai multe video-uri în care adolescenta execută perfect o coregrafie specială, deloc ușoară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton