Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor încă 2 copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor încă 2 copii

de Redactia Tvmania

Zvonurile legate de intenţiile cuplului Brad Pitt (49 de ani) – Angelina Jolie (38 de ani) de a-şi mări familia sunt mereu la ordinea zilei, cea mai nou informaţie fiind aceea că cei doi îşi doresc, în total, opt copii.

Brad Pitt (49 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) se simt bine într-o familie numeroasă – actorul a explicat recent că mereu şi-a dorit mulţi copii şi o casă plină – iar acum o sursă apropiată cuplului actoricesc a dezvăluit, pentru „The Sun”, că încă doi copii s-ar putea alătura clanului.

Adoptaţii Maddox, Pax, Zahara şi Shiloh, Knox şi Vivienne (copii biologici) ar putea avea curând încă doi frăţiori, scrie publicaţia: unul adoptat din Iordania şi altul născut de Angelina.

În acest scop, actriţa are o dietă bogată în potasiu, menită să o ajute să rămână iar însărcinată. „Angie şi Brad sunt de părere că, cu cât ai mai mulţi copii, cu atât e mai bine şi – de vreme ce au deja atâţia, câţiva în plus nu contează.

Ea a fost foarte afectată de situaţia din Siria şi vrea să adopte un copil din Iordania pentru a ajuta cumva. Publicitatea care s-ar isca astfel ar atrage atenţia în zonă.

Gemenii au acum patru ani şi Angie şi Brad cred amândoi că e timpul pentru mai mulţi copii. Speră să-l aducă în curând acasă pe următorul. Ea e prietenă cu Regina Rania a Iordaniei, aşa că asta i-ar putea ajuta cu adopţia”, spune sursa cu pricina.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton