Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, apariție surpriză la supermarket. Ce ținută purta vedeta din „Eternals”

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, apariție surpriză la supermarket. Ce ținută purta vedeta din „Eternals”
4

de Andra Stana,

Angelina Jolie a mers la cumpărături alături de una dintre fiicele sale, Jolie și Vivienne au fost fotografiate împreună într-un supermarket din Hollywood. Starul din „Eternals” a reușit să impresioneze din nou cu apariția sa.

Angelina Jolie și Vivienne, surprinse la cumpărături. Gestul adorabil făcut de actriță

Vedeta din filmul Marvel „The Eternals/Eternii” (2021) a reușit să obțină un look casual. Și asta deși purta o rochie neagră, lungă, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto. Jolie avea și un pulover lung de culoare gri, precum și o geantă pe umăr. În schimb, Vivienne (13 ani) a adoptat un look sport, potrivit vârstei ei. Adolescenta, care a fost responsabilă cu împinsul căruciorului pentru cumpărături, purta pantaloni de trening și un simplu tricou, ambele în culori deschise, precum și o pereche de teniși negri.

Cele două au stat puțin mai mult de o jumătate de oră în supermarket. Apoi, au fost pozate în timp ce se țineau în brațe, scrie filmnow.ro.

Angelina-Jolie-si-fiica-ei-Vivienne-aparitie-surpriza-la-supermarket.-Ce-tinuta-purta-vedeta-din-„Eternals-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Angelina (46 de ani) mai are alți cinci copii – Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani, Knox, 13 ani.

Angelia Jolie, critici pentru țările care i-au cenzurat cel mai nou film

Ieșirea lui Jolie la cumpărături, alături de unul dintre copiii săi, vine la scurt timp după ce a criticat mai multe națiuni din Golf (printre care Arabia Saudită, Kuwait și Qatar), după ce acestea au cenzurat cel mai recent film în care ea joacă, „Eternals”. Cenzura, cerută în aceste țări din pricina unui sărut între doi bărbați, mai scrie sursa citată.

„Îmi pare rău de aceste decizii. Dar sunt mândră că Marvel a refuzat să taie acele scene”, a spus Jolie pentru news.com.au.

Săptămâna trecută, Angelina Jolie a vorbit într-un interviu acordat The Times și despre tragedia de pe platoul de filmare de la „Rust”, unde Alec Baldwin a împușcat-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Jolie, care a lucrat de mai multe ori cu arme pe platourile de filmare, a mărturisit că urmează „proceduri care trebuie luate foarte în serios”.

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii. În acest moment, durerea, tragedia din spatele acestui teribil incident sunt copleșitoare. (…) „Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez de multe ori cu armele. Felul în care lucrez sau verific atunci când regizez, totul ține de anumite proceduri. Pe care trebuie să le iei foarte în serios”, a declarat Jolie.

Sursa foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton