Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie şochează cu ultimul său proiect! Gestul făcut de actriță te lasă fără cuvinte

Angelina Jolie şochează cu ultimul său proiect! Gestul făcut de actriță te lasă fără cuvinte
5

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie și-a șocat admiratorii cu ultima ședință foto la care a participat. 

Amgelina Jolie a dorit să marcheze Ziua Mondială a Albinelor într-un mod inedit! Actrița a făcut echipa cu National Geographic pentru o ședință foto în care s-a lăsat acoperită de albine fără a purta costum de protecție. Rolul acestui gest făcut de Angelina Jolie este de a creşte gradul de conştientizare pentru protejarea speciei.

La ședința foto toți cei de pe platou, cu excepția Angelinei, trebuiau să poarte un costum de protecție. Trebuia să fie liniște și destul de întuneric pentru a menține albinele calme. Pe trupul actriței a fost aplicat feromon în locurile de pe corpul ei unde se dorea ca albinele să se adune. Albinele sunt atrase de feromon, dar le încurajează, de asemenea, să nu roiască. De asemenea, a fost așezat un număr mare de albine pe o scândură care se odihnea în fața taliei ei. Angelina a rămas perfect nemișcată, acoperită de albine timp de 18 minute fără înțepătură.

„Ne facem atât de multe griji de lumea întreagă şi atât de mulţi oameni se simt copleşiţi de veştile proaste pe care le primesc şi de realitatea care se prăbuşeşte, dar cu asta ne putem descurca Cu siguranţă, toţi putem interveni cumva. Cred că mulţi oameni nu conştientiză însă răul pe care îl fac, pentru că mulţi dintre noi încearcă doar să facă ceva ca să treacă ziua”, a declarat Angelina Jolie.

Pentru ca acest proces să aibă reușită fără incidente, Angelina Jolie a fost nevoită să nu se spele timp de trei zile.

„Nu am putut face duş cu trei zile înainte. ‘Ei mi-au spus:„ ,,Dacă foloseşti şampoan, parfum, albina nu ştie ce eşti”. Una mi-a intrat sub rochie tot timpul. Era ca una dintre acele comedii vechi. Am tot simţit-o pe genunchi, pe picior şi apoi m-am gândit:„ Oh, acesta este cel mai prost loc unde să mă înţepi’’. Se apropia cu adevărat.  A rămas acolo cât au durat filmările. Apoi, când am scos toate celelalte albine, am ridicat fusta şi  a plecat”, a mai declarat actrița.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton