Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie va regiza un nou film. Ce proiect pregătește actrița

Angelina Jolie va regiza un nou film. Ce proiect pregătește actrița

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie (45 de ani) va regiza filmul biografic „Unreasonable Behaviour”, dedicat celebrului jurnalist și fotoreporter Sir Don McCullin, informează people.com. 

 

Filmul se bazează pe autobiografia de succes a lui Don McCullin (azi în vârstă de 85 de ani), publicată în 1990. Multipremiatul jurnalist britanic este cunoscut pentru fotoreportajele urbane, dedicate oamenilor din clasele defavorizate, șomeri și săraci, dar și pentru memorabilele fotografii surprinse în războaiele din Vietnam și Cambodgia, pentru realizarea cărora și-a riscat deseori viața. 

 

Incursiunile sale în aceste teritorii au atras-o în mod special pe Angelina Jolie, al cărei atașament față de Cambodgia (unde s-a născut și Maddox, primul ei copil adoptat) este binecunoscut, actrița devenind o pasionată apărătoare a cauzei celor de aici după ce a filmat „Tomb Raider”, în 2001, și a aflat despre istoria frământată a țării. 

 

„Văzând cel mai recent film regizat de Angelina despre Cambodgia („First They Killed My Father”, din 2017, un cutremurător portret al genocidului din Cambodgia, văzut prin ochii unei fetițe – n.r.) și petrecând atâția ani acolo în timpul războiului, am fost foarte impresionat de acuratețea cu care a reușit să prezinte evenimentele și epoca respectivă. Știu că ecranizarea cărții mele se află pe mâine bune, fiindcă Angelina Jolie este o regizoare capabilă și profesionistă”, a spus Don McCullin. 

 

„Unreasonable Behaviour” este al șaselea film regizat de Angelina Jolie, după „A Place in Time” (2007), „In the Land of Blood and Honey” (2011), „De neînvins” (2014), „Pe malul mării” (2015) și „First They Killed My Father” (2017). 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton