Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie, ținută neașteptată pentru o plimbare în Veneția. Cine e alături de ea în orașul plutitor

Angelina Jolie, ținută neașteptată pentru o plimbare în Veneția. Cine e alături de ea în orașul plutitor
11

de Redactia Tvmania

După o scurtă plimbare în Paris alături de copiii ei, Angelina Jolie a plecat spre Italia cu trenul Orient Express. Celebra actriță de 46 de ani a ales ca destinație Veneția, iar aceasta nu este singură: a fost surprinsă în compania fiicei sale Shiloh și a unui fotograf, scrie protv.ro.

Angelina Jolie se relaxează în Veneția. După ce în 2009 a petrecut o perioadă în orașul plutitor pentru filmările pentru „The Tourist”/„Turistul”, film în care a jucat alături de Johnny Depp, pare ca Jolie s-a îndrăgostit de acest loc. În urmă cu 12 ani, împreună cu ea se afla Brad Pitt, soțul ei la acea vreme, care petrecea mai mult timp cu copiii. 

Angelina Jolie JR – VeniseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De data aceasta, partenerul de călătorie al Angelinei Jolie este un celebru artist și fotograf francez, pe nume JR. Acesta este celebru pentru afișele sale gigantice și pentru colaborarea cu regizoarea Agnes Varda, una dintre prietenele Angelinei, care a decedat în anul 2019, mai scrie sursa citată. 

Fotograful a publicat deja pe contul său de socializare câteva imagini cu Angelina. În una dintre fotografii, actrița este desculță pe acoperișul unei clădiri din Veneția. Ea poartă o rochie simplă, gri strălucitoare și lungă. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Angelina Jolie😍 (@angelinjolieofficiall)

Totodată, cunoscutul fotograf a postat și un filmuleț din tren în care apare Angelina Jolie. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Angelina Jolie😍 (@angelinjolieofficiall)

Dacă în Veneția, Angelina era însoțită doar de Shiloh, la Paris alături de ea s-au mai aflat Pax, Zahara și Knox. Cu aceștia, Jolie a vizitat expoziția lui Banksy, a mâncat la restaurantul din Turnul Eiffel, și a fost văzută la intrarea în magazinul Guerlain. 

Sursa foto: Hepta, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton