Homepage  / Vedete străine

Angelique Boyer a lansat o colecție de costume de baie! Celebra telenovelistă arată spectaculos în bikini

Angelique Boyer a lansat o colecție de costume de baie! Celebra telenovelistă arată spectaculos în bikini
5

de Roxana Mirea,

Angelique Boyer, vedeta unor telenovele de succes precum „Vencer el pasado” și „Teresa” tocmai a lansat o colecție de costume de baie, pe care o numește "nașterea a ceva frumos și natural". Iată cum arată celebra actriță, în vârstă de 34 de ani, în bikini.

Angelique Boyer a lansat o colecție de costume de baie

Din 2010, când a interpretat-o pe Teresa Chávez în telenovela de succes „Teresa”, Angelique Boyer a jucat în tot mai multe telenovele, devenind una dintre cele mai de succes actrițe de pe micul ecran.

Acum, aflată la apogeul carierei sale, Angelique Boyer a decis să pornească într-o nouă aventură profesională, departe de actorie, de care este foarte încântată și pe care nu a ezitat să o împărtășească pe rețelele sociale.

Angelique Boyer tocmai și-a lansat propriul brand de costume de baie, Etérea 69, „născut pentru a conecta corpul cu natura. Creat de și pentru femeile care sunt libere și iubite pentru divinitatea lor interioară și exterioară”.

Angelique-Boyer-a-lansat-o-colectie-de-costume-de-baie-Celebra-telenovelista-arata-spectaculos-in-bikini-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Etérea apare dintr-o relație profundă cu frumusețea noastră, o legătură cu ceea ce nu putem vedea și atinge, ci doar simți”, a explicat Boyer pe Instagram, unde are peste 14 milioane de urmăritori. „Etérea combină intangibilul vieții (adesea cel mai frumos și efemer) cu senzualitatea feminină reprezentată în simbolul Racului.”

Angelique Boyer arată senzațional în bikini

Crisálida este numele pe care l-a ales pentru prima sa colecție derivată din acest brand, „o ediție foarte limitată” de bikini care semnifică pentru ea „nașterea a ceva frumos și natural”.

Etérea 69 s-a născut în mâinile iubirii„, a declarat Angelique Boyer. „Sunt foarte entuziasmată și fericită să împărtășesc cu voi Crisálida, prima noastră colecție limitată de bikini, ca o expresie a recunoștinței față de toate acele femei frumoase care m-au însoțit în această călătorie”.

Actrița în vârstă de 34 de ani s-a declarat emoționată și recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-a primit de la fanii ei de când și-a lansat magazinul online.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton