Homepage  / Știri

Angelique Boyer nu mai vrea sa apară în reviste pentru bărbaţi

Angelique Boyer nu mai vrea sa apară în reviste pentru bărbaţi

de Redactia Tvmania

Spre dezmăgirea fanilor, protagonista din “Teresa” se pare că s-a cuminţit. Ca mai toate actriţele care cunosc faima la un moment dat, nici ea nu vrea să repte momentul în care a pozat semi-nud pentru revista mexicană “H Extremo”, mai precis pentru numărul din ianuarie-februarie 2011.

Angelique spune că şi-a arătat formele apetisante doar pentru a-şi apropia publicul masculin, care nu se uită la telenovele şi că acum nici nu mai vrea să vorbească despre asta, anunţă peopleenespanol.com.

Angelique zice că singurul lucru la care se concentrează în prezent este telenovela “Sólo tengo ojos para ti”, remake-ul producţiei “Cañaveral de pasiones”.

“Voi fi Elisa o tânără greu încercată de soartă. Alex Ayala va fi tatăl meu în serial, în timp ce Francisco Gattorno va interpreta un personaj negativ”, a declarat actriţa de 23 de ani.

De asemenea, Boyer spune că nu a reluat relaţia cu Sebastian Zurita, partenerul ei din serial, şi fostul ei iubit în realitate.

Şi chiar dacă cei dor sunt foarte convingători în scenele de dragoste, Angelique declară cu multă singuranţă “ştim care sunt responsabilităţile noastre şi facem totul cu mult respect”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton