Homepage  / Vedete

Angelique Boyer: „Nu stau toată ziua lipită de Sebastian”

Angelique Boyer: „Nu stau toată ziua lipită de Sebastian”

de Redactia Tvmania

Angelique Boyer şi Sebastian Rulli fac pereche pentru a treia oară într-o telenovelă, însă actriţa spune că nu au timp să se plictisească unul de celălalt chiar dacă sunt împreună atât acasă şi cât şi pe platourile serialului „Tres veces Ana”. „Nu găsesc nimic rău în faptul că lucrez cu Sebastian. Multă lume crede că stăm non-stop împreună. Să ştiţi că nu stau toată ziua lipită de el. Chiar ni se face dor unul de celălalt. Amândoi suntem foarte disciplinaţi şi reuşim să facem diferenţa între serviciu şi casă. Când e de muncă, e de muncă”, a spus ea, citată de mx.hola.com.

Angelique Boyer Sebastian Rulli

Pe 4 iulie, Angelique va face 28 de ani, însă spune că nu are de gând să devină mamă prea curând deoarece este concentrată asupra carierei.

Şi bine face, căci cel mai recent proiect al ei şi al lui Sebastian, telenovela „Tres veces Ana” (remake-ul serialului „Lazos de amor”), în care Angelique joacă triplu rol, a debutat cu dreptul în SUA, pe 23 mai, primele episoade având audienţe mari. „De-abia aştept să ajungă telenovela şi în Mexic”, a scris Angelique pe contul ei de Facebook. Iar acest lucru se va întâmpla în luna august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton