Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelique Boyer se întoarce la telenovele după o pauză de doi ani

Angelique Boyer se întoarce la telenovele după o pauză de doi ani

de Redactia Tvmania

După doi ani de pauză, timp în care Angelique s-a ocupat mai mult de viața sa personală, Angelique Boyer revine în telenovele. Potrivit peopleenespanol.com, actrița a semnat un contract pentru o nouă telenovelă care se va numi „Contracara” și care va fi produsă de Televisa, asta după ce presa mexicană anunța că actrița este supărată pe companie refuzând la acea vreme un proiect în care era propusă ca protagonistă.

Două destine vor fi subiectul principal al acestei telenovele. Totul va începe în momentul în care când mogul este ucis în ziua nunții sale, iar  în același timp un ucigaș din Statele Unite este executat într-un scaun electric. Sufletul magnatului se va reîncarnează în corpul unui bărbat și, la rândul său, sufletul ucigașului ajunge să se reîncarneze într-un profesor de antropologie. Fiecare om va trebui acum să se ocupe nu numai cu un nou corp, ci și cu modul de adaptare la un nou spirit.

În momentul de față Televisa nu a făcut anunțul oficial întrucât se caută încă actori pentru distribuția telenovelei. Producătorii telenovelei sunt cei care s-au mai ocupat de o telenovelă de succes în Mexic „La piloto”. Povestea este scrisă de un autor originar din Venezuela, Leonardo Padron.

Ultimul proiect al lui Angelique Boyer a fost telenovela „De trei ori Ana” transmis în Mexic în 2016, iar la noi transmisă anul trecut de postul de televiziune Happy Channel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton