Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, iar colegi

Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, iar colegi

de Redactia Tvmania

După ce au format un cuplu greu încercat de soartă în „Teresa”, Angelique Boyer şi Sebastian Rulli vor juca iar împreună în noua producţie „Bodas de odio” (în română s-ar traduce „Nuntă cu ură”).

Frumoasa Angelique Boyer (24 de ani) declara anul trecut, după megasuccesul „Abisul pasiunii” (difuzat şi la noi de Acasă şi în care a jucat alături de David Zepeda), că nu mai vrea să apară în telenovele.

Iată însă că iubita celebrului producător  José Alberto „El Güero” Castro (50 de ani) s-a răzgândit. Ea va interpreta, alături de Sebastian Rulli (37 de ani), cel cu care a format un cuplu de succes în telenovela “Teresa”, rolul principal din “Bodas de odio”.

„Avem confirmaţi membrii triunghiului amoros, actorii Angelique Boyer, Sebastian Rulli şi Luis Roberto Guzman, ne mai lipseşte eroina negativă a poveştii, mama protagonistei”, a declarat pentru o emisiune tv producătoarea Angelli Nesma, citată de tvynovelas.com.

Filmările pentru această nouă telenovelă sunt programate să înceapă în septembrie, cel mai târziu octombrie, iar premiera tv, de pe micile ecrane din Mexic, va avea loc în noiembrie.

Acesta este al doilea remake după “Bodas de odio” (1983), primul remake, “Amor Real” (cu Adela Noriega, Fernando Colunga şi Mauricio Islas protagonişti, de asemenea difuzat de Acasă), datând din 2003.

Povestea urmăreşte destinul unei tinere frumoase, forţată de mama ei să se mărite cu un bărbat bogat pentru a salva familia, deşi eroina este îndrăgostită de altcineva, un soldat sărac.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton