Homepage  / Telenovele

Angelique Boyer va juca într-o nouă telenovelă. Aflați toate detaliile

Angelique Boyer va juca într-o nouă telenovelă. Aflați toate detaliile

de Anda Dincă,

Angelique Boyer, protagonista telenovelelor “Imperiul minciunilor”, “Suflete pierdute”, “De trei ori Ana” și “Teresa” va juca într-un nou serial realizat de compania Televisa în colaborare cu Univision. Conform peopleenespanol.com, producția are ca titlu provizoriu “El amor invencible” și va fi regizată de Juan Osorio (“Un celibatar învins”, “Fructul oprit”).

“Telenovela este adaptarea unei povești de succes de origine portugheză. Va avea o temă controversată”, a declarat Osorio ziariștilor mexicani.

Partenerul lui Angelique Boyer va fi Danilo Carrera (pe care îl știți din “Totul pentru iubire” și “Raze de lună”). Acesta este entuziasmat de faptul că vor fi colegi în “El amor invencible”.

„Nu am avut ocazia până acum să jucăm împreună, ea este numărul 1 al telenovelor, este domnișoara “telenovela” în lume și îmi va face mare plăcere să lucrez cu ea”, a declarat el, citat de peopleenespanol.com.

Din distribuția serialului, care va avea premiera în Mexic anul viitor, vor mai face parte, printre alții, Anette Michel, Juan Soler, Leticia Calderón, Arcelia Ramírez și Guillermo García Cantú.

S-a distrat la nunta lui Maite Perroni

Angelique Boyer (34 de ani) și iubitul ei, Sebastian Rulli (47 de ani), formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor. Cei doi se afișează peste tot împreună și, dornici de distracție, nu puteau rata nunta prietenei lor, Maite Perroni, cu producătorul Andrés Tovar.

Alături de Anahi și alți colegi de breaslă Angelqiue și Sebastian au încins atmosfera pe ringul de dans.

“Ce revedere frumoasă. Sărbătorind dragostea la nunta lui Maite & Andrés”, a scris Angelique pe Instagram, în dreptul unor poze superbe.

Câți ani de relație au împlinit Angelique și Sebastian

Pe 23 septembrie, Angelique și Sebastian au împlinit 8 ani de relație, iar momentul a fost marcat de o frumoasă declarație de dragoste:

“Iubirea vieții mele, 8 ani! Mulțumesc pentru atâta iubire @sebastianrulli, în fiecare zi construim această relație! Să te iubesc mă face fericită, mă împlinești din toate punctele de vedere. Îți mulțumesc pentru complicitate, pentru că ești marea mea iubire, familia mea, prietenul meu, cel mai bun partener al meu. Fie ca viața să ne dea sănătate să împărtășim multe aventuri împreună, te iubesc profund și atât de frumos! Să înmulțim acești ani”.

Angelique și Sebastian formează un cuplu solid în viața de zi cu zi, dar și pe platourile de filmare. Ei avut ocazia să joace împreună în telenovelele “Teresa”, “Spune-mi că ești a mea” (“Lo que la vida me robó”), “De trei ori Ana” (“Tres veces Ana”) și cea mai recentă, difuzată anul acesta de postul Acasă, „Să învingi trecutul” (“Vencer el pasado”). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton