Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian, noi detalii despre relația cu Theo Rose. „Am o viaţă personală perfect asumată”

Anghel Damian, noi detalii despre relația cu Theo Rose. „Am o viaţă personală perfect asumată”
17

de Roxana Mirea,

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată. Actorul a mărturisit că trăieşte cea mai frumoasă etapă a vieţii sale, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Anghel Damian a fost însoțit de Theo Rose și părinții lui la premiera celui mai recent film al său, „Oameni de treabă”.

Anghel Damian, despre viața sentimentală

Oameni de treabă/ Men of Deeds este cel mai nou film al regizorului Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc. Anghel Damian a mers la premiera filmului însoțit de frumoasa și talentata lui iubită, Theo Rose, dar și de părinții săi, Laurențiu și Anca Damian.

anghel-damian-a-mers-la-premiera-celui-mai-recent-film-al-sau-oameni-de-treaba-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Actorul este împlinit atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Anghel Damian a declarat că este împăcat cu el însuși și a spus că relația pe care o are cu Theo Rose este „perfect asumată”.

Sunt într-un punct în viaţa mea în care am vrut şi am sperat să fiu. Împăcat cu cine sunt. Cu nişte proiecte, pe partea profesională, care, iată, au un succes sau sunt bine-primite şi cu o viaţă personală perfect asumată şi punct”, a spus Anghel Damian pentru click.ro.

Întrebat dacă este pregătit să devină tată, Anghel Damian a refuzat să intre în prea multe detalii.

Nu aş vrea să intru în chestiuni de ordin personal. Am şi spus, în momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună… Până atunci, mulţumim tuturor celor care ne-au felicitat şi care ne urează numai de bine. Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi. Bucuria e o chestiune foarte intimă şi dacă o pui, aşa, pe o masă publică, ajungi să nu te mai bucuri tu de ea”, a spus actorul.

Anghel Damian, prima reacție după ce Theo Rose a spus că e însărcinatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

Anghel Damian, despre succesul său pe plan profesional

Anghel Damian a cunoscut un succes imens odată cu serialele „Vlad” şi „Clanul”. În cadrul aceluiași interviu, actorul a vorbit despre succesul lui.

„În primul rând, nu e un succes care mi-a fost aruncat în braţe, e un succes pentru care am muncit. Şi, atunci, mă bucur că munca mea a avut un sens. Un sens mai mare decât produsul în sine, căci are sens în ochii spectatorilor şi telespectatorilor care văd această muncă. Încerc să nu mă „îmbăt” cu treaba asta, pentru că am învăţat, din viaţă, că lucrurile sunt ciclice. După o perioadă de succes sau de vizibilitate, mai degrabă. Eu am avut succes şi cu alte roluri care nu au fost „vizibile”, dar asta nu înseamnă că nu au însemnat ceva. Şi am avut succes şi cu proiecte vizibile, iar asta nu înseamnă că treaba asta te pune pe o poziţie definitivă.

În viaţă, urci, cobori, important e să te poţi baza pe tine, până la urmă. Să ştii că poţi să o iei de la capăt, mereu. În meseria noastră, o luăm de la capăt cu fiecare proiect, cu fiecare rol. Se şterge, într-un fel, ce ai făcut până atunci şi te întâlneşti, din nou, cu publicul. Şi el te validează sau nu. Avem exemple de artişti uriaşi care au făcut lucruri extraordinare, după care au făcut nişte lucruri care au fost mai puţin bine-primite”, a mai declarat Anghel Damian.

Sursa Foto: Facebook Oameni de treabă, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton