Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian, dezvăluiri despre „Clanul”, sezonul 2. Când apar noile episoade din serialul românesc de la Pro TV

Anghel Damian, dezvăluiri despre „Clanul”, sezonul 2. Când apar noile episoade din serialul românesc de la Pro TV
8

de Roxana Mirea,

Ultimul episod din primul sezon al serialului „Clanul”, de la Pro TV, a fost difuzat aseară. Acum, fanii l-au asaltat pe Anghel Damian, regizorul serialului românesc, cu mai multe întrebări referitoare la ce urmează să se întâmple. Anghel Damian a spus când va apărea sezonul 2 din serialul „Clanul”.

Anghel Damian, despre sezonul 2 din „Clanul”

Aseară, 12 decembrie 2022, s-a difuzat ultimul episod din serialul „Clanul”, sezonul 1. Acum, regizorul serialului, Anghel Damian, a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde fanii și-au putut exprima curiozitățile în legătură cu serialul de la Pro TV.

Când o să se difuzeze sezonul 2?”, a fost una dintre întrebări, iar Anghel Damian a dezvăluit că sezonul doi din „Clanul” va avea premiera în curând, în primele luni din 2023.

Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă”, a fost răspunsul iubitului lui Theo Rose.

Întrebat câte sezoane va avea serialul, Anghel Damian a spus că: „Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…”

Fanii au mai fost curioși să știe și dacă vor apărea actori noi în viitoarele episoade. „Da! Actori mari, personaje grele”, a răspuns Anghel Damian. Desigur, întrebările legate de rolul iubitei sale din serialul „Clanul” nu aveau cum să lipsească. Fanii l-au întrebat pe Anghel Damian dacă Theo Rose va reveni în sezonul 2, iar acesta a răspuns că „Da”. Așadar, artista va apărea în continuare în serial, chiar dacă este însărcinată.

anghel-damian-despre-sezonul-2-din-clanul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Clanul”, sezonul 1

Tudor și David și-au scris paginile de final din ultimul capitol al primului sezon. Povestea merge mai departe, filmările pentru cel de-al doilea fiind acum în toi.

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. „Îi iau gâtul ca la pui”, le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană. 

david-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: „A murit Măcelaru. Ieșiți pe stradă și ziceți”. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu: „L-am terminat…”.

Să fi fost această explozie momentul dur al unei noi realități? Sau doar o nouă intrigă care va complica totul? Ce va face David acum că este cu pistolul pe urmele lui Tudor? Ce planuri mai ascunde Stăpâna? Tot mai multe întrebări care-și vor găsi răspunsul în sezonul 2!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton