Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. În ce ipostază provocatoare s-a pozat iubitul lui Theo Rose

Anghel Damian, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. În ce ipostază provocatoare s-a pozat iubitul lui Theo Rose
10

de Redactia Tvmania

Anghel Damian a împlinit vârsta de 31 de ani pe data de 9 august, la o zi distanță de ziua iubitei sale, Theo Rose. Ei bine, actorul a vrut să le mulțumească într-un mod inedit fanilor lui pentru toate urările frumoase pe care i le-au transmis. Acesta a publicat o imagine cu el, în care pare a fi dezbrăcat. Iată în ce ipostază s-a fotografiat Anghel Damian.

Anghel Damian s-a pozat într-o ipostază provocatoare

Anghel Damian a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani pe 9 august, iar fanii lui nu au ezitat să îi transmită toate gândurile lor bune. Actorul a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase, însă nu oricum, ci într-un mod mai special. Anghel Damian a publicat o imagine cu el, la mare, stând în mâini și în care pare a fi în costumul lui Adam.

Am ajuns la 31 de ani din calea spre armonie. Va multumesc pentru urari! Sa vi se intoarca inmiit, sa fie cu iubire si liniste… #3.1”, a scris Anghel Damian în dreptul imaginii.

Actorul a fost la mare împreună cu iubita lui, Theo Rose. Cei doi au avut trei motive de sărbătoare, așa că au găsit prilejul perfect pentru a plecat din București. Cântăreața și-a sărbătorit ziua onomastică pe 7 august, numele ei din buletin fiind Diaconu Maria Teodora. Apoi, pe 8 august, a fost ziua ei de naștere. Ea și iubitul ei sunt născuți în aceeași lună, la o zi distanță unul de celălalt, însă Anghel Damian este mai mare cu șase ani decât iubita sa.

anghel-damianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și a fost surprinsă în brațele actorului și regizorului serialului „Clanul” de la Pro TV, Anghel Damian. De asemenea, se știa că Anghel Damian avea o relație cu Lia Bugnar.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut” a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton