Homepage  / Vedete româneşti

Anghel Damian, prima reacție după ce Theo Rose a spus că e însărcinată. Ce a dezvăluit regizorul serialului „Clanul”

Anghel Damian, prima reacție după ce Theo Rose a spus că e însărcinată. Ce a dezvăluit regizorul serialului „Clanul”
7

de Roxana Mirea,

Anghel Damian a avut prima reacție după ce iubita lui, Theo Rose, a confirmat că este însărcinată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de patru luni și s-au decis să ducă relația la un alt nivel, amândoi fiind nerăbdători să-și țină în brațe primul copil.

Anghel Damian, prima reacție după ce Theo Rose a spus că e însărcinată

Anghel Damian a avut o primă reacție după ce iubita lui, Theo Rose, a confirmat că este însărcinată. Regizorul serialului „Clanul” a precizat că și-ar fi dorit să dea ei fericita veste. El a mai adăugat că sunt foarte fericiți și emoționați de noua etapă din viața lor.

Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian, pentru protv.ro.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea că artista e însărcinată. Ce spune despre nunta vedetei cu Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Theo Rose a confirmat că e însărcinată

Vestea că Theo Rose este însărcinată a circulat ieri, 15 noiembrie, peste tot în social media, însă artista nu declarase nimic concret, asta până acum. Cu siguranță, fanii artistei au asaltat-o cu mesaje pe frumoasa cântăreață, în vârstă de 24 de ani, dorind să știe dacă este adevărat faptul că urmează să devină mamă pentru prima dată.

Prima reacție a venit din partea lui Horia Brenciu, care a transmis că se gândește deja la un nume pentru bebeluș. Apoi, tatăl artistei a confirmat și el vestea că urmează să devină bunic. Totuși, fanii actriței din „Clanul”, de la Pro TV, așteptau cu nerăbdare o confirmare din partea ei. Ei bine, în urmă cu puțin timp, Theo Rose a confirmat că este însărcinată.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «Nepoate». Sau «Nepoată». Depinde! Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton