Homepage  / Știri

Angus Cloud, deces fulgerător la doar 25 de ani. Actorul din „Euphoria” trecuse printr-un moment tragic

Angus Cloud, deces fulgerător la doar 25 de ani. Actorul din „Euphoria” trecuse printr-un moment tragic
6

de Cătălina Matei,

Cunoscut din serialul „Euphoria”, difuzat la HBO, Angus Cloud a murit luni, 31 iulie, la doar 25 de ani. Potrivit familiei care a transmis un comunicat, decesul tânărului actor actor survine la o săptămână după înmormântarea tatălui său.

Angus Cloud, care tocmai împlinese 25 de ani pe 10 iulie, l-a interpretat pe Fezco, un traficant de droguri, în serialul „Euphoria” în care joacă Zendaya în rolul principal. Până acum, nu a fost raportată o cauză specifică a decesului, dar în declaraţia familiei, potrivit Variety, se spune că a suferit de probleme de sănătate mintală şi a fost lovit puternic de moartea tatălui său, descris ca fiind „cel mai bun prieten” al său. Acesta a fost înmormântat săptămâna trecută.

Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru”, se arată în declaraţia citată.

Cei de la TMZ scriu că posibila cauză a decesului ar fi o supradoză de medicamente. Potrivit lor, mama lui Angus Cloud ar fi sunat luni dimineață la numărul de urgență 911 și a raportat o „posibilă supradoză”, informând în același itmp că fiul ei nu are puls. În cele din urmă, el a fost declarat mort la fața locului. În același itmp, o sursă apropiată familiei le-ar fi declart celor de la TMZ că Angus a tot avut gânduri suicidale după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său care a avut loc în Irlanda.

Closing Of Red Sea Film Festival – JeddahIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Angus Cloud a mai avut roluri mici în filme independente, ar rolul său de debutant a venit în 2019 în „Euphoria”, care prezintă un grup de liceeni din California care se confruntă cu sexul, drogurile şi violenţa.

Personajul lui Fezco O’Neill, cunoscut sub numele de Fez, dezvoltă o legătură strânsă cu protagonista interpretată de Zendaya, care iese de la dezintoxicare la începutul serialului, dar care încă se confruntă cu dependenţa. La finalul serialului, Fez este arestat de poliţie după un schimb de focuri.

„Suntem incredibil de întristaţi să aflăm de decesul lui Angus Cloud. A fost extrem de talentat şi o parte iubită a familiei HBO şi Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanţe prietenilor şi familiei sale în aceste momente dificile”, a postat echipa serialului pe rețelele sociale.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton